fbpx

USA Public Preferred

USA High School Public Preferred

Oplev The American Dream

Bliv High School udvekslingsstudent i USA med Public Preferred programmet – og vælg selv hvor du vil gå i skole

Med vores program Public High School Preferred kan du selv vælge, hvor du vil bo og gå i skole når du vil på High School i USA- deraf programnavnet Preferred. Ud over at du har frihed til at vælge ud fra geografi, så kan der på dette pogram også tages hensyn til dine ønsker for fag og/eller sport.

Det er en offentlig skole i dit valgte skoledistrikt, som du bliver optaget på.

Da skoler som er med i dette program tager sig betalt fort at reservere et vist antal pladser til udvekslingsstudenter. Dette er således årsagen til at Preferred programmet er dyrere end det klassiske program. Men til gengæld er der fuld valgfrihed til at vælge hvor du vil gå i skole.

Programpris Public Preferred: fra kr. 175.995

For øvr. USA priser klik her:  High School USA pris.

Herunder finder du eksempler på nogle af de mange skoler i Public Preferred programmet:

Udvekslingsstudent pris - USA

Stat: Arizona

Scottsdale

Scottsdale er en by, der ligger i Maricopa County i delstaten Arizona. Byen har fået sit navn fra grundlæggeren Winfield Scot i 1894. I slutningen af 1800-tallet var Scottsdale en diligencestation. I dag har Scottsdale over 220.000 indbyggere og er forstad til Phoenix. Scottsdale er et kunstcenter og også et populært vintersportssted med adskillige skiklubber.

Stat: Californien

Fresno

Fresno er en by i Californien med over 520.000 indbyggere. Byen liger i San Joaquin-dalen 256 km SØ for Sacramento og har 527.438 indbyggere. Byen kaldes ofte ”The great garden of sun” pga. den betydelige landbrugsproduktion. Fresno blev grundlagt i 1872 og hed tidligere Millerton. Byen opstod omkring jernbanen. Navnet Fresno stammer fra spansk og betyder asketræ.

Stat: Californien

Santa Barbara

Santa Barbara er en by i Californien og administrationscenter for Santa Barbara county. Byen har knap 100.000 indbyggere. Med de omkringliggende forstæder som Montecrito, Summerland, Isla Vista, m.m. er det totale indbyggertal omkring 200.000. Byggestilen er mange steder spansk inspireret grundet byens historiske fortid. Det er bl.a. et godt område for surfing.

Stat: Colorado

Denver

Denver ligger i Rocky Mountain regionen og har et mildt klima. Denver blev grundlagt 1858 som en guldmine by. Guldet slap dog hurtigt op, og olieproduktion tog over. Denver er hovedstad i staten. Med over 200 parker er der meget at kunne foretage sig udendørs – f.eks. golf, svømning, m.m. For kunstinteresserede er der f.eks. Denver Museum of Nature and Science.

Stat: Connecticut

East Hartford

East Hartford er en forstad til Hartford i staten Connecticut. Byen var oprindelig en del af Hartford men blev selvstændig i 1783. Byen voksede med produktion af papir, krudt, glas bomuld og ure. Hartford er kendt som Mark Twains hjemby, du kan derfor besøge Mark Twain House and Museum. Yale universitetet ligger en times kørsel væk og der er mange skisportssteder i nærheden.

Stat: Florida

Miami

Miami er kendt for flotte strande og aktiviteter ved vandet. Der har været stor indvandring fra Cuba og andre mellem- og sydamerikanske lande. Det har medført, at der er en caribisk atmosfære. Om vinteren er Miami det varmeste sted i USA. Det er den eneste by i USA grundlagt af en kvinde – Julia Tuttle. Hun stod bag at jernbanen kom til Miami, og dermed tog udviklingen fart.

Stat: Idaho

Idaho Falls

Idaho Falls er et sted for alle, som kan lide natur. Der er flotte vandfald – Idaho Falls, som indbyder til gåture, og der er floden Snake River i Grant Teton National Park. Den kendte Yellowstone National Park ligger kun under 2 timers kørsel væk. Snake River er ideel til fluefiskeri, hvis du kan lide det. High Schools i distriktet har skiklubber og tager eleverne på ture lokalt og til kendte skisteder.

Stat: Illinois

Chicago

Chicago er den 3. største by i USA.  Den blev grundlagt i 1833 og er i dag centrum for finans, handel, teknologi, m.m. Chicago er kendt for at have et klima med kolde vintre og lune somre. Byen er også kendt for jazz og blues – i det hele taget for mange kulturelle muligheder, herunder museer, teatre og sportsarenaer. USA’s første skyskraber blev bygget her i 1884.

Stat: Maine

Millinocket

Millinocket er en lille by i staten Maine omgivet af smukke skove og søer. Der er således mange muligheder for udendørs aktiviteter og udendørs sport. Baxter State Park grænser op til Appalachian Trial, som er en vandresti på 3.500 km. Byen blev grundlagt 1829 og bygget op omkring skovdrift og papirfremstilling. I Baxter State Park er der et rigt dyreliv med elge, sortbjørne, bævere, ørne, m.m.

Stat: Massachusetts

Maynard

Maynard ligger kun 40 minutter fra Boston, så måske du får mulighed for at opleve både provinsen og storbylivet i USA. Maynards historie går tilbage til 1600-tallet hvor engelske protestanter slog sig ned og overtog jorden fra de indfødte. Byen blev selvstændig i 1871. Der er forretninger, restauranter, teater, m.m. Boston har alt at byde på – bla. de berømte Duck boats.

Stat: Michigan

Jenison

Jenison ligger langs Grand River og er en forstad til Grand Rapids. Jenison er et godt sted, hvis du gerne vil være tæt på en storby (12 minutter) og tæt på smuk natur. Lake Michigan er kun 28 minutter væk. Jenison har lidt af det hele: shopping muligheder, parker, vinter sport, ridning, m.m. Flere af de store Major League Baseball og National League Football spillere kommer fra Jenison.

Stat: Nevada

Las Vegas

Las Vegas ligger i et ørkenområde. Byen blev først grundlagt i 1905, og som med mange andre byer, var det jernbanen der satte gang i udviklingen. Fra Las Vegas er det oplagt at besøge Grand Canyon National Park – den kendte 446 km lange kløft, som er skabt af floden Colorado River. Byen er kendt for de mange spillekasinoer og store shows med internationale kunstnere.

Stat: New York

Fabius

Fabius blev grundlagt i 1798 og er en lille by i delstaten New York som gennemskæres af bjergkæden Appalachian. Du finder også Highland Forest Park hvor der er mulighed for ridning og langrend ski. Det giver mange muligheder for naturoplevelser. I et mindre samfund er fordelen er at man hurtigt bliver optaget i diverse aktiviteter i lokalsamfundet og i skolen..

Stat: North Carolina

Charlotte - Mecklenburg

Charlotte tilbyder sport, kultur, natur, forlystelsespark, m.m. Er du bilentusiast, så kan du besøge NASCAR Hall of Fame. Charlottes historie går tilbage til før den amerikanske revolution. Byen voksede omkring jernbanen og senere bomulden. Byen blev navngivet efter den engelske konge George III’s dronning Charlotte. Det omkringliggende land fik navnet Mecklenburg efter hendes tyske fødested.

Stat: Pennsylvania

Beaver

Beaver County ligger nord for Pittsburg og er placeret mellem bakkedale, skove og floder og byder på mange kulturelle og etniske festivaller om året. F.eks. Snow Shovel Riding Championship i januar, Special Olympics Polar, Maple Syrup Festival i april, History Celebration, m.m. Noget for enhver smag. Beaver County byder på muligheder for udendørs aktiviteter som f.eks. kajakroning.

Reservér din plads for skoleåret 23/24 og 24/25