fbpx

High School USA

High School i landet med de store highways og afstande

Når man som dansker bor i et af Europas små lande, kan det være svært at forestille sig de store dimensioner på High School i USA. Fra østkysten til vestkysten er der lige så langt som fra Danmark til ækvator.

Når det er tid at spise morgenmad i New York, så hersker der endnu 3 timers nattero i Los Angeles. Hver stat kan give dig en god oplevelse som udvekslingsstudent i USA

Udvekslingsstudenter på High School i USA kan frit vælge, hvordan opstarten skal være. Der er flg. muligheder:
  1. Direkte ankomst til værtsfamilie
  2. Starte med 4 dage (3 nætter) i New York sammen med udvekslingsstudenter fra Danmark og andre lande – se mere – klik her
High School USA pris - MyEducation

1. DET KLASSISKE PROGRAM PÅ HIGH SCHOOL

Hvor i USA du kommer til at bo og gå i skole afhænger af, hvilken værtsfamilie, der vælger at have dig boende og også  hvilken skole, som vil optage dig. Du vil altid skulle gå på den High School, som hører til det skoledistrikt, hvor værtsfamilien bor. Dette klassiske program er for dig, som er nysger­rig efter at opleve verden og er fuldstændig åben overfor, hvor i USA du kommer til at bo. Alle USAs stater ligger åben for dig – undtagen Alaska og Hawaii.

Afrejse januar 2023 er udsolgt, og afrejse august/september 2023 er der nu ganske få pladser tilbage.

MyEducation - Udvekslingsstudent pris

4. PUBLIC HIGH SCHOOL PREFERRED

Med programmet Public High School Preferred kan du  vælge det offentlige skoledistrikt som ligger i præcis den stat, som du gerne vil bo i. Vil du f.eks. bo og gå på amerikansk High School i Californien, Florida, etc.? Eller vil du være sikker på at komme til at spille golf, basket eller noget helt andet? Du kan altså vælge ud fra geografi, fag eller klubber, m.m. som skoledistriktet tilbyder. Du har således fuld frihed. Dette program er dyrere end det klassiske program, fordi skolerne på Preferred programmet tager sig betalt for at optage udvekslingsstudenter.

Priser fra kr. 153.995,-

MyEducation High School USA pris

2. DIRECT PLACEMENT (SELVVALGT FAMILIE)

Vil du gerne selv bestemme, hvilken familie du skal bo hos, mens du er på High School , kan du vælge Direct Placement. Det kræver blot, du selv kender en familie i USA. Loven kræver dog at I må IKKE være beslægtede. Godkendes din selvvalgte familie og den lokale skole vil optage dig, så har du en selvvalgt placering UDEN ekstra omkostninger. Tværtimod får du kr. 5.000 retur efter hjemkomst, hvis du ikke har skiftet familie under opholdet. Programprisen ved Direct Placement er den samme som det klassiske program.

Afrejse januar 2023 er udsolgt, og afrejse august/september 2023 er der nu ganske få pladser tilbage.

MyEducation udvekslingsstudent pris USA inkl. new york tur

5. PRIVATE HIGH SCHOOL PREFERRED

Med programmet Private High School Preferred kan du selv bestemme ikke blot hvilken stat du gerne vil bo i men også lige den privatskole, du gerne vil gå på og dermed hvor du vil bo. Du kan vælge ud fra geografi eller ud fra de mange muligheder skolerne tilbyder. Private High Schools i USA er religiøse – det vil sige at deres grundlag er religiøst, men de accepterer og respekterer naturligvis at elever har en anden overbevisning end f.eks. katolsk, baptist, m.m. Du har således fuld frihed til at vælge.

Priser fra kr. 173.995,-

Udvekslingsstudent pris - USA

3. REGIONS- ELLER STATSØNSKE

Hvis du gerne vil have indflydelse på hvor du skal bo og gå på High School i USA, men ikke SELV kender en amerikansk familie, som vil være værtsfamilie, så kan du i stedet ønske en region, som du gerne vil bo i. Vi har delt USA op i 4 regioner: West –  Central  –  South –  East:  Regionsønske koster kr. 5.000,-.

Vi har også Statsønske, hvor du kan ønske 3 stater du gerne vil placeres i – det koster kr. 12.000,-

Afrejse januar 2023 er udsolgt, og afrejse august/september 2023 er der nu ganske få pladser tilbage.

Er der et område som du gerne vil til?

Vi har delt USA op i 4 regioner, West, South, Central og East. Jo tidligere din ansøgningspakke kan ligge i USA, jo større chance er der for at dit ønske for en bestemt region bliver opfyldt når du skal på High School. Regionsønske oplyser du, når du tilmelder dig hos os og ikke mindst, når du udarbejder din online ansøgningspakke. Opfyldes dit ønske ikke (meget sjældent det ikke gør), skal du selvfølgelig ikke betale for det.

Pris: kr. 5.000,- oveni i prisen for Classic programmet

Tag på Amerikansk High School med MyEducation
Tag på High School i USA på den Amerikanske vestkyst

West

Oplev den amerikanske vestkyst:

Washington, Oregon, Californien, Nevada, Idaho, Montana, Wyoming, Utah, Arizona, New Mexico eller Colorado

Prøv et ophold på en Amerikansk High School i Sydstaterne

South

Oplev de amerikanske sydstater:

Texas, Oklahoma, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Tennesee, Alabama, Georgia, South Carolina eller Florida.

Den centrale del af USA er et godt valg som Amerikansk High School

Central

Oplev den centrale del af USA, også kaldet Midwest:

North Dakota, South Dakota, Nebraska, Kansas, Minnesota, Iowa, Missouri, Wisconsin eller Illinois

High School i USA i Øststaterne

East

Oplev den amerikanske østkyst:

Michigan, Indiana, Kentucky, Ohio, West Virginia, Virginia, Pensylvania, North Carolina, Maryland, Delaware, New York, New Jersey, Connecticut, Massachusetts, Vermont, New Hampshire, Maine eller Rhode Island

High School i USA – Har du en drømmestat?

Hos MyEducation kan du ønske stater du helst vil placeres i inkl. Hawaii*. Du kan ønske 3 stater og alt vil blive gjort for at opfylde en af dine ønsker.  Statsønske oplyser du når du tilmelder dig hos os og ikke mindst når du udarbejder din ansøgningspakke. Opfyldes en af dine ønsker ikke, skal du selvfølgelig ikke betale for det.

Pris: kr. 10.000,- oveni prisen for Classic programmet

* For Hawaii skal du påregne lidt flere lommepenge ($50 mere per måned) og en udgift til bus til og fra skole under opholdet på ca. $250

Herunder finder du en prisberegner for USA Classic