fbpx

Et land af muligheder

USA, De Forenede Stater i Amerika, er et land, som mange mennesker, både unge og gamle, drømmer om at udforske for atNew york High school Myeducation ophold dansk opnå nye mål og opfylde deres drømme. Det er et land, der begejstrer besøgende på grund af dets indbyggere, enormitet og mangfoldighed. Med et stort udvalg af aktiviteter at lave, vil et år på udveksling på en amerikansk high school ikke skuffe dig.

USA er et land med sådan en variation, at et ophold i en stat kan være en helt anderledes oplevelse end et ophold i en anden. Der er mange muligheder for at prøve forskellige sportsgrene og fritidsinteresser. Måske er du en kommende stjerne i amerikansk fodbold, eller du vil måske blive en ivrig debattør i debatklubben. Uanset hvad du vælger at engagere dig i, vil du møde vidunderlige, varme mennesker, der ønsker at byde dig varmt velkommen og inddrage dig i deres liv.

Livet som udvekslingsstudent i USA

Hvor end du bliver placeret i USA, vil du modtage en hjertelig velkomst og blive en del af din nye familie. Du bør forvente at blive placeret i en landlig eller forstadsområde. Hvis du drømmer om at bo i en bestemt by, beskriver mulighederne nedenfor, hvilke valg du kan foretage, hvad enten det er en regional anmodning eller tilmelding i vores Private Preferred Program. Der er mange muligheder for dig på en high school-udveksling i USA.

Amerikanere er venlige og imødekomne, så du vil snart føle dig som en del af samfundet. Amerikanske familier kommer i alle former og størrelser, så det er vigtigt at have et åbent sind omkring din værtsfamilie. Varme og venlighed vil være et fælles tema, uanset hvor du er i USA.

Det amerikanske skolesystem

Som udvekslingsstudent i USA bliver du indskrevet på en lokal high school, der omfatter klassetrin 9-12. Din skole vil beslutte, hvilket år du skal indskrives i: freshman, sophomore, junior eller senior år. Det er ikke muligt at blive student i USA på det klassiske udvekslingsprogram. Hvis du ønsker det, skal du overveje vores Offentlige eller Private Prefered program.

Skoleåret varierer fra stat til stat, men de fleste starter i august og slutter i juni. Afrejse til USA er normalt omkring midten eller slutningen af august. Nogle skoler ønsker, at eleverne er der på den første dag, mens andre foretrækker, at de ankommer en uge eller to senere. Uanset hvornår du ankommer, vil du blive hjerteligt velkommen og snart blive en del af skolesamfundet. Skoledagen løber normalt fra kl. 8 til kl. 15, mandag til fredag. Skoleåret er opdelt i semestre. Det er almindeligt, at emner studeres i en uge eller deromkring, og eleverne bliver derefter testet, inden de går videre til det næste emne. Afsluttende prøver (eller midtvejsprøver) er baseret på det arbejde, der er blevet udført i semesteret. Derefter går du videre til nye fag og emner i det følgende semester.

Værtsfamilier vil give eleverne en madpakke på skoledage, eller du kan vælge at få et varmt måltid i skolekantinen. Du vil også have et skab på skolen til at opbevare dine bøger. Ofte tager eleverne den ikoniske gule bus til og fra skole. Det er usædvanligt, at familier kører eleverne til skole, så du skal bruge offentlig transport, cykle eller gå.

For at deltage i skole i USA er det nødvendigt, at du har tilstrækkelige vaccinationer. Vi kan ikke acceptere nogen studerende, der ikke har haft eller ikke er villige til at få de påkrævede vaccinationer, som er langt mere omfattende end de standardvaccinationer i Danmark og inkluderer en tuberkulosetest. Vores personale vil bekræfte kravene. På ansøgningstidspunktet er det ikke nødvendigt, at alle påkrævede vaccinationer er blevet administreret, men du bør planlægge kliniske aftaler for de resterende så tidligt som muligt.

Myeducation high school usa 2023

Orientering ved ankomst

Du vil ankomme til USA ved din værtsfamilies lokale lufthavn. Her vil du blive mødt af din familie eller din områderepræsentant, og du vil tage hen til dit nye hjem. Du vil snart efter ankomsten modtage en lokal orientering med din områderepræsentant, så du kan lære mere om livet i USA under udvekslingen og lære dit støttenetværk at kende. Eller du kan vælge at deltage i lejren i New York…

myeducation new york udveksling high school 2023

Ankomst-camp i New York

Ved ankomst til USA kan du vælge at deltage i det 4-dages orienteringslejr i New York, som finder sted på fastsatte datoer fra slutningen af juli til august. Her vil du slutte dig til andre ankomne studerende i et par sjove dage og masser af sightseeing. Nyd orienteringen og se derefter alle seværdighederne, herunder blandt andre Empire State Building, Brooklyn Bridge og Frihedsgudinden. Hav det sjovt i NYC!

high school udveksling myeducation ophold usa

Valgfrie ture

Vores amerikanske partner tilbyder fuldt organiserede og ledsagede ture, som eleverne kan deltage i. Du kan tilbringe en uge på Hawaii, besøge New York eller udforske Las Vegas eller Los Angeles og se alle seværdighederne. Prisen for turen inkluderer alle aktiviteter og måltider, og turene er eksklusive for vores udvekslingsstuderende. Flyrejser til destinationerne er ikke inkluderet.

Hvad kan jeg ønske?

[/vc_row_inner]
High School USA pris - MyEducation

Direkte placering

Nogle studerende er heldige nok til at have venner, der bor i USA, og som måske kan være værtsfamilie for dem. Direkte placeringer hos ikke-familie medlemmer understøttes og kan arrangeres. Din værtsfamilie ville gennemgå vores sædvanlige kontroller. Den eneste vanskelighed kunne være, om den lokale skole vil acceptere dig som elev. Men vores partner vil håndtere denne proces for dig.

MyEducation High School USA pris

Ønske af region

Hvis du gerne vil vælge regionen i USA, hvor du bliver placeret, vil vores samarbejdspartner bestræbe sig på at imødekomme din anmodning, men der kan ikke gives nogen garanti. Gebyret vil kun blive opkrævet, hvis dit ønske bliver mødt. Vælg mellem:

Nord, Øst, Central eller Vest

Udvekslingsstudent pris - USA

Ønske af stat

Hvis du vil placeres i en bestemt stat, vil vores partner bestræbe sig på at imødekomme dette. Du kan vælge 3 stater, og de vil arbejde på at placere dig i en af dem. Placering i de valgte stater er ikke garanteret, men du vil kun blive opkrævet gebyret, hvis vores partner placerer dig, hvor du har anmodet om det.

Hvad er dit foretrukne område i USA?

Hos MyEducation kan du ønske stater du helst vil placeres i inkl. Hawaii*. Du kan ønske op til 3 stater og alt vil blive gjort for at opfylde en af dine ønsker.  Statsønske oplyser du når du tilmelder dig hos os og ikke mindst når du udarbejder din ansøgningspakke. Opfyldes en af dine ønsker ikke, skal du selvfølgelig ikke betale for det.

Pris: fra kr. 10.000,- oveni programprisen for Classic programmet

* For Hawaii skal du påregne lidt flere lommepenge ($50 mere per måned) og en udgift til bus til og fra skole under opholdet på ca. $250

West coast region usa udveklsling high school myeducation 2023

West

Oplev den amerikanske vestkyst:

Washington, Oregon, Californien, Nevada, Idaho, Montana, Wyoming, Utah, Arizona, New Mexico eller Colorado

Syds

South

Oplev de amerikanske sydstater:

Texas, Oklahoma, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Tennesee, Alabama, Georgia, South Carolina eller Florida.

central usa high school dansk myeducation 2023

Central

Oplev den centrale del af USA, også kaldet Midwest:

North Dakota, South Dakota, Nebraska, Kansas, Minnesota, Iowa, Missouri, Wisconsin eller Illinois

østkyst usa high school myeducation denmark danmark 2023

East

Oplev den amerikanske østkyst:

Michigan, Indiana, Kentucky, Ohio, West Virginia, Virginia, Pensylvania, North Carolina, Maryland, Delaware, New York, New Jersey, Connecticut, Massachusetts, Vermont, New Hampshire, Maine eller Rhode Island