fbpx

Australien Public Preferred

High School Australien Public Preferred

High School ophold i Australien - lige hvor du ønsker det

Med vores program Public High School Preferred kan du tage på High School ophold som udvekslingsstudent i Australien og selv vælge, hvor du vil bo og gå i skole – deraf navnet Preferred. Det er en offentlig skole du optages på, derfor kalder vi det Public Preferred. Du vælger blot hvilken stat du gerne vil til. Herefter fortæller du os om der er specielle fag og/eller sport, som du gerne vil have, og så finder vi skole/skoler som opfylder dine ønsker.

Læs også om: High School New Zealand

Masser af valgfrihed som High School udvekslingsstudent på Public Preferred programmet

På et High School ophold i Australien på Public Preferred programmet kan du vælge, om du vil være afsted i 3, 5 eller 9 måneder eller et helt academic year, som er 11 måneder.

Der er ingen geografisk begrænsning – du kan komme til det nordlige Queensland, til storbyerne Sydney, Adelaide, Brisbane, Melbourne og Perth, og du kan komme til Tasmanien. Det er dit valg.

Valgfrihed i forhold til type af skole og fag:

Valgfriheden stopper ikke her. Der er mulighed for at piger kan vælge en ren pigeskole, og tilsvarende kan drenge vælge en ren drengeskole. Du kan naturligvis også vælge en skole for både piger og drenge. Sidst men ikke mindst. Hvis du har ønske om specielle fag og/eller sport, kan du få rådgivning om hvilken skole du skal vælge, så du kan få dine faglige og sportslige ønsker opfyldt. Har du ønske om en IB skole, så er det også en mulighed.

Support under opholdet i Australien

Du vil få en kontaktperson på din valgte skole under opholdet. Det er en person, du kan få fat på 24/7 og som vil være dig behjælpelig i forhold til din værtsfamilie, skolekammerater og øvrige personale på skolen. Herudover vil du også få en kontaktperson hos vores australske partner.

300x300

Hvordan foregår processen med at blive optaget på den valgte High School?

Efter du er optaget hos MyEducation, skal du lave en ansøgningspakke. Herudover skal du vælge, hvilken stat du vil bo i. Hvis du har specielle ønsker til fag, sport, etc. så hjælper vi med at finde netop de skoler som kan tilbyde det, du ønsker og så prioriterer du dine valg.

Skolerne vil blive præsenteret for din profil og ansøgningspakke og Education Department gennemgår også din ansøgning. Når du er godkendt begge steder får du en såkaldt “Offer for a place”, og så kan den endelige optagelse på skolen sættes i gang.

Det vil under opholdet være muligt at tilkøbe diverse udflugter, så du får mulighed for at se andre områder af Australien end der hvor din værtsfamilie og skole er placeret. Det kan f.eks. være Outback, Reef & Rainforest Trip eller Northern Territory Adventure Tour

Queensland Vælg 3, 5, 9 eller 11 mdr's opholdTilmelding til High School infomøde

Queensland - the sunshine state

Fra Pris 77.995 kr (3 måneder)

Queensland har meget at byde på, f.eks. Great Barrier Reef som strækker sig over 2.300 km og dermed er verdens største koralrev, Daintree Rainforest som er verdens ældste regnskov, Whitsunday Island som er 74 tropiske øer. Se hvaler ved Hervey Bay, besøg Fraser Island som er verdens største sandø. Den oprindelige befolkning kaldte Fraser Island for K’gari, hvilket betyder paradis. Hovedstaden er Brisbane.

Capital Territoryvælg 3, 5, 9 eller 11 mdr's opholdTilmelding til High School infomøde

Capital territory - regeringscentrum

Pt. ikke muligt

I staten (ofte forkortet ACT) ligger Australiens hovedstad Canberra. Som de øvrige stater har også ACT en national park: Namadgi National Park hvis navn er et aboriginal navn. Her i parken finder du mange mindst 800 år gamle aboriginal malerier på klipper. I ACT finder du også Corin Forest, hvor man året rundt kan stå på ski og lave andre aktiviteter. I Tidbinbilla naturreservat er alle de kendte australske dyr som koalaer, kænguruer, m.m.

South AustraliaVælg 3, 5, 9 eller 11 mdr's opholdTilmelding til High School infomøde

South Australia - citrusfrugter & får

Fra Pris 74.995 kr (3 måneder)

I South Australia finder du Munga-Thirri-Simpson ørkenen og ørkenbyen Cooper Pedy, hvor man kan besøge underjordiske huse. Kangaroo Island byder på et rigt dyreliv bl.a. koalaer, kænguruer og pingviner. Hovedstaden er Adelaide med strande på den ene side og bakker på den anden. Den sydlige del af staten er kendetegnet ved jorddyrkning. Staten kaldes ofte ‘Festival State’.

Tasmaniavælg 3, 5, 9 eller 11 mdr's opholdTilmelding til High School infomøde

Tasmanien - den mindste delstat

Fra Pris 68.995 kr (3 måneder)

Tasmanien er en ø syd for Australien som er 1,5 gange større end Danmark. Hoved-staden er Hobart som er den næst ældste by i Australien. Oprindeligt var Hobart en straffekoloni, som de engelske koloniherrer sendte kriminelle til. Staten har et lille temperamentsfuld dyr – tasmansk djævel, som lever i underjordiske huler. Naturen er meget afvekslende og der er flere nationalperker – Mount Field, Cradle Mountain.

Victoria Vælg 3, 5, 9 eller 11 mdr's opholdTilmelding til High School infomøde

Victoria - den tidligere guldstat

Fra Pris 83.995 kr (3 måneder)

Siger man Victoria tænker mange staks på hovedstaden Melbourne som The Economist flere gange har udnævnt til The world’s most liveable city. Af andre attraktioner er der: The 12 Apostles som er meget specielle klipper, Philip Island med pingviner, Gippsland som er et meget stort område med vild natur, The Grampians som også er fantastisk natur med vandfald, m.m.

New South Walesvælg 3, 5, 9 eller 11 mdr's opholdTilmelding til High School infomøde

New South Wales - den folkerigeste stat

Fra Pris 78.995 kr (3 måneder)

Hovedstaden i staten er Sydney, som bl.a. er kendt verden over for den smukke opera, der er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon. UNESCO har sat operaen på listen over verdens kulturarv. I staten finder du bl.a. Blue Mountains, Central coast med smukke strande og national parker. Englænderen James Cook gav staten sit navn fordi han syntes landskabet mindede om Wales. Det er den ældste stat i Australien.
.
Western Australiavælg 3, 5, 9 eller 11 mdr's opholdTilmelding til High School infomøde

Western Australia - den største delstat

Fra Pris 134.995 kr (5 måneder)

Her i staten finder du Koralkysten, som er kendt for det turkisfarvede vand og de fantastiske landskaber. Se nogle af verdens ældste klipper i Kariini National Park eller måneagtigt landskab i Pinnacles. Tag på vandretur gennem den 400 million år gamle flodslugt i Kalbarii National Park. I Tunnel Creek National Park findes et oversvømmet hulesystem på 750 meter med smukke klippeformationer og dyr som lever i huler.

Reservér din plads