fbpx

Canada Preferred

Canada - en storslået oplevelse

Tag på High School i Canada

Med vores program Public High School Preferred kan du tage på High School ophold i Canada og selv vælge, hvor du vil bo og gå i skole – deraf navnet Preferred. Det er en offentlig skole i dit valgte skoledistrikt, som du optages på, derfor kalder vi det Public Preferred.

Fantastisk natur

Uendelige ahornskove, enorme sletter med søer, Rocky Mountains’ snedækkede bjergtoppe, farverige scenarier – sådan er Canada. Canada indtager over halvdelen af det nordamerikanske kontinent og er således større end USA. Canada verdens næststørste land og er 232,63 gange større end Danmark.

Bliv High School udvekslingsstudent i Canada

Store dele af Canada er ikke beboet. Hvis du godt kan lide natur er Canada et rigtig godt valg for et High School ophold. Der er mange fantastiske nationalparker. Canadierne lever tæt sammen med naturen og bruger ofte ledig tid til udendørsaktiviteter.

​Outdoor activities

Canadierne elsker sport, som derfor også spiller en stor rolle i skolen. F.eks. ishockey, lacrosse, basketball, fodbold, amerikansk fodbold, etc. Om vinteren er specielt ishockey, ski- og skøjteløb populære sportsgrene.

Extra curricular activities:

Efter undervisningen begynder de såkaldte “extra curricular activities”, hvor alle elever har mulighed for at deltage. Skolerne har ofte mange workshops i f.eks. musik, kunst, astronomi, klima, m.m. som eleverne kan vælge at deltage i.

Vær opmærksom på flg. vedr. visum:

Der er indført krav om Biometrics (fingeraftryk & foto) i forbindelse med visumansøgning. Man kun kan få taget Biometrics på et Visa Application Center (VAC) godkendt af de canadiske immigrationsmyndigheder.

Nærmeste kontor for Biometrics:

Et VAC kontor findes ikke i alle lande og heller ikke i Danmark. P.t. er nærmeste Stockholm, Berlin eller Düsseldorf. Vi kontakter dig og dine forældre, når visumansøgning skal påbegyndes.

Vælg hvilken provins du vil bo i:

Engelsktalende Canada:

  • Alberta
  • British Columbia
  • Manitoba
  • Newfoundland & Labrador
  • Ontario

Fransktalende Canada:

  • Quebec

Du kan tilkøbe opstart i Toronto

Læs om Toronto turen  HER

Pris Canada Preferred – 1 skoleår fra: Kr. 159.995 – 209.995.-

Oplev det naturskønneAlberta

Provinsen Alberta ligger i den vestlige del af Canada. Vigtige byer er blandt andre hovedstaden Edmonton og Calgary, som har været værtsby for vinter OL. Alberta har over 3 millioner indbyggere og dækker et areal på 661.848 km². Alberta er således den fjerdestørste af de 10 provinser, både hvad befolkning og areal angår. Alberta blev en provins i 1905.

Klik HER og se video om Alberta. Herunder kan du se hvilke skoledistrikter du kan vælge i provinsen Alberta:

Canada, engelsk, 1 skoleår
Kr. 175.995,-

Calgary School District

Calgary er den største by i provinsen Alberta. Byen voksede op omkring handel med kød og har derfor kæle- eller øgenavnet “Cowtown”.Calgary har mange museer, koncertsteder og spændende attraktioner.  Du finder også Calaway Amusement Park her. Selvom du er i en storby, har du det smukkeste landskab omkring byen, og der er basis for mange udendørs aktiviteter.

Canada, engelsk, 1 skoleår
Kr. 178.995,-

Edmonton School district

Edmonton er hovedstaden i provinsen Alberta. Byen ligger ved Saskatchewan River, hvilket giver en speciel stemning. Der er et livligt kunst-, musik- og teaterliv og mange festivaller som f.eks. Haunted Pumpkin Festival, Edmonton Comedy Festival, Up + Downtown Music Festival, m.m.  Byen er omgivet af vild natur, så gode naturoplevelser venter bl.a. i Elk Island National Park.

Canada, engelsk, 1 skoleår
kr. 175.995,-

Golden Hills School district

Golden Hills er et stort område i det sydlige Alberta med udstrakte, storladne prærier i baglandet. Distriktet går fra Strathmore over Drumheller til Three Hills. Strathmore er en aktiv by med mulighed for forskellig sport. Three Hills er en turistattraktion med over 500.000 besøgende om året. Skoledistriktets motto er: “Powering Hope and Possibilities”

Canada, engelsk, 1 skoleår
kr. 180.995,-

Avon Maitland District

Skoledistriktet fordeler sig over de to counties Huron county og Perth. I Huron County nyder borgerne godt af de mange fritidsaktiviteter samt historiske og kulturelle tilbud. Området er desuden kendt for den smukke sø ved navn “lake Huron”. Det andet county i skoledistriktet Perth er kendt som en kunstby, der er vært for den populære Shakespeare festival, som afholdes hvert år.

Oplev det naturskønneBritish Columbia

British Columbia er den vestligste provins i Canada og ligger således ved Stillehavet. Vigtige byer er blandt andre hovedstaden Victoria, Vanvouver og Abbotsford.

Provinsen har 5,1 mio. indbyggere (2019), dækker et område på 944.735 km² og er således den tredje største af Canadas provinser både hvad befolkning og areal angår. British Columbia blev en provins i 1871. Økonomien har traditionelt været baseret på skovbrug.

Se video om British Columbia HER. Nedenfor finder du de skoledistrikter du kan vælge i provinsen British Columbia.

Canada, engelsk, 1 skoleår
Kr. 178.995,-

Central Okanagan School district

Central Okanagan er det 5. største skoledistrikt i Canada. Okanagan Valley er 180 km lang og her er mere end 40 vingårde, søer og bjerge hvor mange fritidsaktiviterer kan dyrkes som f.eks. vandring, mountainbiking, ridning, golf og sejlads. Det er et af de varmeste områder i Canada. Der er dejlige sandstrande, og også Okanagan Lake giver mulighed for svømning.

Canada, engelsk, 1 skoleår
kr. 207.995,-

North Vancouver School District

Byen North Vancouver ligger ved fjorden Burrard Inlet, lige overfor Vancouver. Byen har bl.a. shipping industri og filmproduktion og opfattes som en forstad til Vancouver.  North Vancouver er kendt for de mange muligheder for udendørsaktiviteter, f.eks.  vandre, stå på ski bl.a. i Grouse Mountain som er 1200 m højt. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over Vancouver.

Canada, engelsk, 1 skoleår
kr. 184.995,-

Rocky Mountain School District

De canadiske Rocky Mountains er den 4. højeste bjergkæde i verden. Det er et område for naturelskere. Du møder sneklædte bjergtoppe, floder, vandfald, søer og et rigt dyreliv med god mulighed for at se bjørne. Der er vandrestier i nationalparkerne Kootenay, Banff, Jasper og Yoho. Emerald Lake er fantastisk smuk og du kan gå en 5 km tur rundt om søen eller leje en kano.

Canada, engelsk, 1 skoleår
kr. 187,995,-

Saanich School District

Saanich ligger i Vancouver Island tæt på Victoria, som er hovedstaden i provinsen British Columbia. Saanich er omgivet af vand og har flotte sandstrande, så der er mange muligheder for aktiviteter i og omkring vand. Den mest popilære strand hedder Cadboro Bay Beach. Der er flere muligheder for historiske vandreture i området. De oprindelige canadiere boede her og Saanich betyder “emerging land” eller “emerging people”.

Canada, engelsk, 1 skoleår
Kr. 202.995,-

Burnaby School District

Burnaby er den tredje største by i British Columbia. Byen er kendt for sine parker, skoler, søer og bjerg. Burnaby Village Museum er populær og fejrer diverse bl.a. Haloween og jul. I Central Park er der et regnskov økosystem med mange vandrestier, tennisbaner, pool. Burnaby Mountain er er godt udflugtsmål med en flot udsigt over Vancouver. Her er også Playground of the Gods – en samling skulpturer som skuer ud over området.

Canada, engelsk, 1 skoleår
Kr. 185.995,-

West Vancouver District

West Vancouver har ca. 44.000 indbyggere, ligger nordvest for Vancouver og tiltrækker kunstnere, atleter og forretningsfolk. Området er kendt for laksefiskeri og gode muligheder for vandre- og skisport. Der er flere parker, bl.a. Ambleside Park med en 600 meter lang sandstrand og en 1,2 km vandresti langs vandet. Herfra kan man se passerende skibe og Lions Gate Bridge.

Canada, engelsk, 1 skoleår
kr. 147.995,-

River East School District

I skoledistriktet finder du distriktets hovedstad Winnipeg, der med sine næsten 700.000 indbyggere er en ægte charmerende canadisk storby. Her finder du diverse kulturelle tilbud og masser af restauranter og cafe-liv. Selve skolerne er blandt de bedste i landet og er kendte for deres høje faglige kvaliteter. Her er desuden et begrænset antal udenlandske elever, hvilket sikrer en endu mere autentisk Canadisk oplevelse.

Oplev det naturskønneNewfoundland & Labrador

I den østligste del af Canada er den lokale befolkning i NewFoundland og Labrador klar til at tage imod dig med åbne arme. Befolkningen er kendt for sin venlighed, gæstfrihed og sine mange forskellige engelske dialekter. Newfoundland og Labrador består af Newfoundland-øen og fastlandsdelen Labrador. Området er størrrelsesmæssigt ca. 9 gange større end Danmark og er desuden kendt for sin store kysstrækning som gør, at man altid er tæt på havet. Beliggenheden ved det kolde atlanterhav gør det muligt at tage på hvalsafari, opdage isbjerge eller tage på kajak- og kanoture. Her er et rigt dyreliv. Du kan f.eks. se Atlantic puffins (på dansk hedder de Lunder men kaldes også søpapegøjer). Da de første vikinger ankom til Canada var det her, på den nordvestlige spids af Newfoundland-øen de gik i land.

Canada, engelsk, 1 skoleår
Kr. 142.995,-

Newfoundland & Labrador School District

Med sin flotte storslået natur, sin venlige lokabefolkning og et utal af outdoor-aktiviteter, kommer man ikke til at kede sig i dette smukke og østligste skoledistrik. I denne del af Canada er mange kendte kunstnere, musikere og komikere vokset op, og det sige at være den mest kreative del af Canada. På grund af nærheden til havet, er aktiviteter som kajak, rafting, sejlads og fiskeri særligt populært her.

Oplev det naturskønneOntario

Velkommen til Ontario det mest befolkningsrige af de canadiske distrikter. Med storbyer som Toronto med sin flotte skyline og landets hovedstad Ottawa, er der rig mulighed for at opleve historie, arkitektur og storbyliv i absolut særklasse. Den største attraktion er og bliver nok det kendte Niagara Falls, der ligger på grænsen mellem Canada og USA og kun er en forholdsvis kort køretur væk fra Toronto. Niagara-floden løber mod nord fra Lake Erie til Lake Ontario. På sin vej falder floden ud over en række klippefremspring som bliver til de tre vandfald, hvoraf det største er næsten 700 m bredt. Men også Ontarios Great Lakes, der er et af verdens største ferskvandsreservoirer, er et imponerende syn.

Canada, engelsk, 1 skoleår
Kr. 180.995,-

Avon Maitland School District

Skoledistriktet fordeler sig over de to counties Huron county og Perth. I Huron County nyder borgerne godt af de mange fritidsaktiviteter samt historiske og kulturelle tilbud. Området er desuden kendt for den smukke sø ved navn “lake Huron”. Det andet county i skoledistriktet Perth er kendt som en kunstby, der er vært for den populære Shakespeare festival, som afholdes hvert år.

Canada, engelsk, 1 skoleår
Kr. 171.995,-

Hastings & Prince Edward School district

Belleville er med sine 50.000 indbyggere den største by i skoledistriktet. Her har  man alle fordelene ved en storby, men med en mindre bys hygge, nærhed og tryghed. Området er kendt for sine gode skoler, hvor der er rekord mange canadiere, som tager en vidergående uddannelse efterfølgende. Skolerne er generelt meget moderne og har rigtig gode faciliteter.

Canada, engelsk, 1 skoleår
Kr. 177.995,-

Lambton Kent School District

I dette skoledistrikt findes det bedste ved Canada. Flot natur, hurtig adgang til diverse små strandbyer og grønne områder. Samtidig er du tæt på storbyen Toronto, hvor man kan tage på en kort udflugt. Skolerne i området er desuden kendte for deres meget engagerede lærere og høje faglige niveau. Her er desuden gode muligheder for at deltage i diverse sportsklubber samt skolerelaterede aktiviteter.

Canada, engelsk, 1 skoleår
kr. 188.995,-

Ottawa School District

Ottawa er måske ikke Canadas største og mest kendte by, men det er til gengæld landets hovedstad og absolut en spændende by. Med et indbyggertal på over 1 million mennesker er Ottawa en livlig storby med stor politisk betydning. Selve navnet Ottawa stammer fra det algonkinske sprog og betyder “handel”, hvilket understreger byens stolte handelsstraditioner. Oplev hverdagen i en både moderne og historisk hovedstad.

Canada, engelsk, 1 skoleår
Kr. 180.995,-

Toronto School District

Er du til storby, så er Toronto skoledistriktet måske lige noget for dig. Toronto er hovedstaden i Ontario provinsen og ligger langs Lake Ontarios breder. Toronto er Canadas kulturhovedstad. En blanding af skyskrabere, grønne områder, nyt og gammelt, giver byen charme. En tur op i det 553 meter høje radiotårn CN Tower byder på en fantastisk udsigt over byen.

Oplev det naturskønneQuebec

I Canadas største distrikt Quebec bor der tæt på 8 millioner mennesker. Det officielle sprog har siden 1977 været fransk og distriktet er historisk og kulturelt præget af de mange tilflyttere fra netop Frankrig. Provinsen er tyndtbefolket mod nord og de flest bor omkring storbyen Montréal, som også er det økonomiske og finansielle centrum. En anden by der er værd at nævne er hovedstaden i ditriktet Quebec city, som er udnævt til World Heritage Site af UNESCO.

Udenfor de befolkede områder finder man nogle af de smukkeste nationalparker i det østlige Canada, som eksempelvis “Forillon” og “La Maurice”, der er kendte for deres flotte klipper samt grønne og kuperede kystlandskaber.

Canada, Fransk, 1 skoleår
Kr. 180.995,-

Central Quebec

I Quebec får man det bedste fra to verdener. Man får chancen for at opleve den ægte canadiske charme og imødekommenhed, kombineret med den franske og europæiske påvirkning, som man i særlig høj grad møder på gaderne i Quebec City. Vælger man at lære fransk i Quebec, får man muligheden for at lære den særlige franske dialekt, som man ikke finder andre steder end her. På den måde er Quebec et lidt anderledes valg, men bestemt anbefalelsesværdigt.