fbpx

Spanien

High School ophold i Spanien

Spanien - Meget mere end du tror - Oplev det selv

Bliv High School udvekslingsstudent i Spanien og lær et verdenssprog!

Det mere autentiske Spanien har de færreste haft lejlighed til at opleve. Giv dig selv mulighed for at komme ind bag facaden og lære landet og befolkningen rigtigt at kende ved at bo og gå på High School i Spanien.

Læs evt. også om: Udvekslingsstudent Frankrig eller udvekslingsstudent England

Spansk er på tredje pladsen over verdens mest talte sprog, det tales på alle 7 kontinenter. Så behersker du spansk, kan du begå dig mange steder i verden.

Vidste du i øvrigt, at Spanien har fire hovedsprog: spansk (castiliansk) catalansk, galicisk, baskisk. De tre sidste blev 80’erne anerkendt som officielle sprog ved siden af spansk.

Som udvekslingsstudent i Spanien bliver du naturligvis placeret hvor det er spansk (castiliansk) der tales.

Oplev landets afslappede livsstil på High School i Spanien

Spaniernes afslappede livsstil skal du opleve på egen krop. Du skal lære at leve livet i deres rytme – pause midt på dagen og sen aftensmad. Tapas vil du helt sikkert komme til at holde af.

​Som alle lande i Europa kan også Spanien byde på både meget smuk og varieret natur, og en spændende kultur. Kulturen har mange steder haft arabisk indflydelse, hvilket man bl.a. kan se på det mauriske slot Alhambra, som ligger sydøst for Grenada.

Du kan opleve Gaudis spektakulære arkitektur, Picassos berømte Guernica maleri i Madrid, etc. Den traditionelle Flamenco dans kan du også opleve mange steder – især i Andalusien.​

Du skal have haft undervisning i spansk inden opholdet på High School i Spanien. Har du ikke haft spansk, skal du hurtigst muligt finde et kursus eller privat undervisning, så du kan få en basis at bygge videre på, og så vil vi anbefale, at du indleder opholdet med et intensivt sprogkursus som udvekslingsstudent i Spanien.

Udvekslingsstudent i Spanien

Pris Spanien 1 skoleår – Kr. 104.995-

01
Vi anbefaler

​​Vi anbefaler meget et intensivt 2 ugers sprogkursus i Madrid som opstart på dit ophold som udvekslingsstudent i Spanien. Ring og hør aktuel pris.

02
Kultur

Spanien har også store naturoplevelser både sommer og vinter. Så uanset om du er til strand eller ski eller måske begge dele, så er der mange muligheder.

​Spanierne spiser ofte sent mellem klokken 21 og 23. Varmen gør at de lever livet om aftenen. Men så kan de jo lige snuppe lidt tapas inden middagen, så sulten ikke bliver for stor, og der er ofte mange forskellige tapas at vælge imellem.

​Spanierne har mange traditioner – en af dem er de religiøse fester og processioner. Hver by har sin egen skytshelgen, og hver skytshelgen sin egen dag, så det er forskelligt fra by til by, hvornår den religiøse fest fejres. Her forenes tradition og folkefest. Det skal du opleve som udvekslingsstudent på High School i Spanien, hvis du får mulighed for det.

03
OPSTARTSCAMP

Under opholdet vil der være en opstartscamp på 4 dage ved ankomst i Madrid. Dette er inkluderet i prisen

Ansøg om plads til dit High school ophold i Spanien