fbpx

Hvorfor tage på high School?

Oplev en ny verden på egen hånd, under trygge forhold. Et nyt land, en ny kultur og et nyt folkefærd venter på dig

Hvorfor tage på High School studieophold i udlandet

På et High School studieophold i udlandet får du en unik chance for at opleve verden på egen hånd, under trygge forhold. Et nyt land, en ny kultur venter på dig – du skal bare bestemme dig for, hvor i verden du gerne vil hen på High School.  Derudover, bliver du på High School udveksling mere moden, dit faglige niveau bliver forbedret, og du bliver flydende i et fremmedsprog. Alt sammen noget, der vil gavne dig i dit videre skoleforløb i Danmark.

Et skoleår på High School studieophold i udlandet

Et High School ophold starter typisk i august/september og slutter maj/juni. Så det er ca. 10 måneder, du skal være væk hjemmefra på High School studieophold i udlandet. Det kræver modenhed at skulle omstille sig til nye vilkår på High School udveksling og samtidig være væk fra dem, man holder af. Men hvis du er åben og omstillingsparat og samtidig gerne vil modnes og udfordres, så er MyEducation High School programmet den helt rigtige løsning til at hjælpe dig på vej til at blive voksen.

Grib chancen når den er der. Muligheden kommer aldrig igen. En rejse starter med det første skridt – at tage beslutningen. Det kræver mod. Du skal overskride nogle grænser, og samtidig vil du finde nye. Du kommer hjem fra et High School ophold med en personlig erfaring, som vil gavne dig resten af livet. Du vil være vokset med de udfordringer, du har mødt.

Vi lever i en international verden, hvor der er efterspørgsel efter mennesker, der tænker, føler og handler internationalt. Det er ikke tilstrækkeligt at være flydende på et fremmedsprog, man skal også have indsigt i kulturen i andre lande. Det er ikke noget, man kan læse sig til – det skal opleves på egen krop, og det kommer du i højeste grad til på High School studieophold i udlandet.​

Ny familie, nye venner og nye bekendtskaber

Udover at du kommer hjem med en større modenhed og selvstændighed fra High School udveksling, så har du også fået en ny familie, nye venner og bekendtskaber og en stor viden om en anden kultur.

Din værtsfamilie åbner på frivillig basis deres hjem for dig. Uden frivillige værtsfamilier intet High School program. Værtsfamilier findes i alle størrelser og sammensætninger. Ingen type familie er mere rigtig end en anden. Det der er vigtigt er, hvordan I har det sammen.

​Du skal starte på en ny skole på din High School udveksling, og her vil du møde nye venner. Men venskaber kommer ikke af sig selv. Det kræver også, at du selv gør en aktiv indsats. Hvis du er åben og tør kaste dig ud i det, vil du blive belønnet med venskaber og minder for livet.​

Udover at udvide dit netværk bliver du også en del af en ny kultur.  For at klare dig bedst muligt hos din værtsfamilie, i skolen og i kulturen, må du lære at gøre tingene på deres måde. Det vil give dig bedre forståelse for og tolerance over for menneskers forskelligheder – noget du vil få stor gavn af resten af dit liv.

Uforpligtende High School INFOMØDE?