fbpx

Tilmelding til High School infomøde

Kom til et gratis og uforpligtende High School Infomøde

VI AFHOLDER UFORPLIGTENDE INFOMØDER PÅ DATOER DER PASSER DIG 

 

Kom til et uforpligtende infomøde hos MyEducation. Hos os behøver du kun høre om netop det land, du er interesseret i. ​

​​​Vi holder gratis infomøder om High School ophold rundt om i Danmark, og du behøver ikke vente på at der er et vist antal ansøgere til det land, du har interesse i. Vi laver også møder ONLINE, så vi på den måde ” kommer hjem til Jer”, når det passer bedst. Udfyld blot skemaet her til højre. ONLINE møder er ligeledes gratis og uforpligtende hos MyEducation.

Vores medarbejdere har alle stor erfaring med at arbejde med unge mennesker.

​Under infomødet fortæller vi generelt om High School programmet og det land du er interesseret i, og du og dine forældre har lejlighed til at stille spørgsmål.

​Når vi nu mødes med dig,  vurderer vi din motivation og modenhed til programmet. Vi vurderer også din faglige egnethed, hvorfor du bedes medbringe dine seneste karakterer til mødet.

Ønsker du efter mødet alligevel ikke at rejse, er vi lige gode venner – men du og dine forældre har med mødet en unik mulighed for at vurdere, om High School i udlandet, er noget for dig – eller dem 🙂

NB!

Selvom du først skal rejse senere end det kommende skoleår, så kan du godt sende os en uforpligtende reservation allerede nu.

MyEducation plustur til New York

Tilmeldingsskema​ High School infomøde

  • Vi skal vide hvor du bor, af hensyn til hvem af vores interviewere, der skal kontakte dig omkring dato for dit informationsmøde
  • Allergikere kan vi optage Conditional - læs mere om dette på vores hjemmeside.
    Da der ikke er mange værtfamilier der er veganere, vil det ikke være muligt for os at optage dig. Vegetarer kan vi optage Conditional - læs mere om dette på vores hjemmeside.
  • Kom med en kort beskrivelse af dig eller dine interesser
  • Er du interesseret i gratis interview i forbindelse med informationsmødet, så du kan straks få at vide, om du kan optages i programmet?