fbpx

Canada Preferred

High School udveksling i Canada - Preferred

Canada: Vælg den skole, du ønsker

Hvorfor vælge preferred?

 

Tag din uddannelse i de betagende landskaber i Canada og gør det til et personligt eventyr med vores foretrukne program. Vores program giver studerende den unikke mulighed for ikke kun at vælge deres foretrukne placering, men også den skole, der bedst matcher deres akademiske ambitioner. Fra de majestætiske bjerge i British Columbia til de livlige byer i Ontario sikrer vores Canada Preferred Programme, at studerende kan forme deres læringsoplevelse for at omfavne specifikke interesser og udmærke sig i valgte fag. Opdag skønheden i Canada, mens du skaber en skræddersyet uddannelse, der åbner døre til en verden af muligheder.

Vi har også en valgfri orienteringslejr for Canada.

Priserne kan ændre sig.

Canada MyEducation
Oplev den naturlige skønhedBritish Columbia

British Columbia er den vestligste provins i Canada og ligger ud til Stillehavet. Vigtige byer inkluderer hovedstaden Victoria, Vancouver og Abbotsford.

Provinsen har ca. 5,1 millioner indbyggere, dækker et område på 944.735 km² og er den tredjestørste af Canadas provinser både hvad angår befolkning og areal. British Columbia blev en provins i 1871. Økonomien har traditionelt været baseret på skovbrug.

Se en video om British Columbia HER. Nedenfor finder du skoledistrikterne, du kan vælge imellem i provinsen British Columbia.

Kelowna. British Columbia, 178,995 kr. 

Central Okanagan School district

Central Okanagan School District er rangeret som den femtestørste skoledistrikt i British Columbia. Distriktet arbejder på at uddanne og inspirere sine elever til at blive succesrige i dagens globale samfund. Distriktet har også partnerskaber med nærliggende universiteter, hvilket giver adskillige muligheder for internationale studerende, der ønsker at studere videre i Canada.

Okanagan Valley er kendt som en populær turistdestination. Området er berømt for skiløb og snowboarding samt den maleriske Okanagan-sø. Regionen betragtes som et af de bedste steder at bo i Canada, da klimaet er relativt tempereret.

 • Fransk immersion
 • Avancerede placeringskurser
 • Atletikprogrammer
 • Ekstracurriculære aktiviteter

Abbotsford, British Columbia. 182,995 kr. 

Abbotsford School District

Bare en times kørsel fra Vancouver ligger Abbotsford i den smukke Fraser Valley. Omgivet af naturskønne bjerge gør de varme, tørre somre og milde vintre Abbotsford til et behageligt sted at bo. Det er en mindre by, der har alt, hvad en stor by tilbyder – indkøbscentre, multiplex biografer, et bredt udvalg af restauranter, bagerier og caféer, yoga, fitnesscentre, kampsport, virtuelle arkader og sportsfaciliteter. Eleverne arbejder hårdt, men er velkomne til at deltage i ture til nærliggende Vancouver eller Victoria, samt stå på ski på den verdenskendte Whistler Mountain. Abbotsford tilbyder også adgang til eventyraktiviteter, herunder rafting i vildt farvand, ski/snowboarding, klatring, paddleboarding, udvidede vandreture og camping, mountainbiking, grotteløb og paintball. Vælg Abbotsford for en komplet canadisk oplevelse!

Maple Ridge-Pitt Meadows, British Columbia. 182,995 kr. 

Maple Ridge School District

Maple Ridge-Pitt Meadows School District har accepteret internationale studerende siden 1993. Distriktet tilbyder omfattende akademiske muligheder på hver af sine skoler og giver muligheder for enhver type studerende. Maple Ridge-Pitt Meadows School District opretholder også partnerskaber med lokale højskoler og universiteter, der tilbyder studerende muligheder for videreuddannelse.

Byerne Maple Ridge og Pitt Meadows er sikre, familieorienterede samfund beliggende kun 45 minutter øst for Vancouver. Beboerne kan nyde kunstgallerier, lokale festivaler og mange andre kulturelle begivenheder. Området består af smukke bjerge og søer.

 • Fransk immersion
 • Avancerede placeringskurser
 • Atletikprogrammer
 • International Baccalaureate Program

Saanich, Vancouver Island, British Columbia. 191,995 kr. 

Saanich School District

Alle uddannelsesniveauer er tilgængelige i Saanich og Greater Victoria-regionen. At være et uddannelsesmål og hovedstaden i British Columbia resulterer i en ideel placering for at bo og lære. Internationale studerende, der studerer på skolen i Saanich, kan fortsætte til college, universitet, efteruddannelsesstudier og endda opnå permanent opholdstilladelse. Den afbalancerede, afslappede livsstil på vestkysten er eftertragtet af turister og internationale studerende årligt. Alle faciliteter er tilgængelige her i en mindre, mere personlig placering. Bliv en del af et samfund af engelsktalende, mens du arbejder mod en kort eller langvarig international uddannelsesoplevelse.

Saanich er beliggende i British Columbia, Canadas vestligste provins. Det er beliggende på den sydlige spids af smukke Vancouver ved Stillehavskysten med 350.000 indbyggere.

 • Fransk immersion
 • Avancerede placeringskurser
 • Atletikprogrammer
 • International Bacalaureate Program
Canada's hjerte kalderManitoba

Manitoba er en provins beliggende i det centrale Canada. Manitoba er cirka 2,7 gange større end Danmark, men er kun den sjette største af de ti canadiske provinser.

I Manitoba finder du alt, hvad Canada har at tilbyde, og du vil hurtigt opdage, hvor mange muligheder og kontraster der er i denne provins. Hvis du drømmer om at stå på ski, vandre, klatre eller udforske naturen på andre måder, kan det meste gøres her. Hvis du derimod foretrækker den mere stille natur eller måske en stor by, vil du finde begge dele omkring distriktets hovedstad Winnipeg, som er beliggende midt på de store prærier tæt på grænsen til USA.

Winnipeg, Manitoba. 160,995 kr.

River East Transcona School District

River East Transcona School District tilbyder elever et innovativt og udfordrende akademisk program. Mange skoler i distriktet har modtaget national og international anerkendelse for deres stærke niveau. River East har også en bevidst lav international elevtilslutningsrate, hvilket sikrer, at eleverne vil blive integreret i klasser og aktiviteter sammen med deres canadiske medstuderende.

Winnipeg, hovedstaden i Manitoba, er en livlig og multikulturel by. Byen er vokset og er blevet en større destination med mange restauranter, butikker og attraktioner i hele området. På trods af at være en stor by er folk i Winnipeg kendt for at være meget imødekommende og venlige.

 • Fransk immersion
 • Avancerede placeringskurser
 • Specialiserede kurser
 • International Baccalaureate Program
Søg først Guds rigeNewfoundland & Labrador

I den østligste del af Canada er de lokale beboere i Newfoundland & Labrador klar til at byde dig velkommen med åbne arme. Befolkningen er kendt for sin venlighed, gæstfrihed og de mange forskellige engelske dialekter. Newfoundland & Labrador består af øen Newfoundland og fastlandet Labrador. Området er cirka 1,75 gange større end Storbritannien og er også kendt for sin lange kyststrækning, hvilket betyder, at du altid er tæt på havet. Beliggenheden ved det kolde Atlanterhav gør det muligt at tage på hvalsafari, opdage isbjerge eller tage på kajak- og kanoture. Der er et rigt dyreliv her, og du kan f.eks. se Atlantiske lunde. Da de første vikinger ankom til Canada, var det her, på den nordvestlige spids af Newfoundland-øen, at de gik i land.

St John’s. Newfoundland & Labrador. 147,995 kr

Newfoundland & Labrador School District

Newfoundland & Labrador Schools giver eleverne mulighed for at fordybe sig i den canadiske kultur. Eleverne vil studere sammen med engelsktalende elever under deres akademiske program. Programmet tilbyder også eleverne et pålideligt online læringsværktøj for at hjælpe med at fremskynde udviklingen af engelskkundskaber. Det varme og venlige miljø i distriktet giver gode muligheder for, at eleverne kan lykkes.

St. John’s er en by rig på kultur og tradition. Dens pulserende centrum huser fremragende restauranter, unik arkitektur og musikalske optrædener. St. John’s ligger også langs kysten, hvilket giver beboerne mulighed for at nyde hvalsafari, sejlads og mange andre aktiviteter på bugten.

 • Fransk immersion
 • Avancerede placeringskurser
 • Atletiske programmer
 • International Baccalaureate Program
Dit at opdage!Ontario

Velkommen til Ontario, den mest befolkningsrige af de canadiske provinser. Med store byer som Toronto med sin smukke skyline og landets hovedstad Ottawa er der masser af muligheder for at opleve historie, arkitektur og storbyliv i en helt særlig klasse. Den største attraktion er og vil sandsynligvis altid være de velkendte Niagara Falls, som ligger på grænsen mellem Canada og USA og kun er en relativt kort køretur fra Toronto. Niagara-floden løber nordpå fra Lake Erie til Lake Ontario. På sin vej falder floden over en række klippefremspring, som bliver til de tre vandfald, hvoraf det største er næsten 700 m bredt. Men Ontarios store søer, der er en af verdens største ferskvandsreservoirer, er også et imponerende syn.

Chatham-Kent, Ontario. 183,995 kr.

Lambton Kent School District

Lambton Kent School District er dedikeret til at levere et stærkt læringsmiljø til sine 23.000 studerende. Personalet er meget anerkendt for deres entusiasme, omsorgsfulde natur og brug af den nyeste uddannelsesmæssige teknologi. Internationale studerende, der deltager i dette distrikt, opfordres ikke kun til at engagere sig akademisk, men også til at deltage i fritidsaktiviteter og klubber.

Området Chatham-Kent er bedst kendt for sine kulturelle attraktioner, herunder kunstgallerier, teatre og mere. Området består også af mange små byer, der giver adgang til forskellige strande og parker. Chatham-Kents beliggenhed tilbyder nem adgang til Toronto.

 • Fransk immersion
 • Avancerede placeringskurser
 • Ekstracurriculære aktiviteter
 • Atletiske programmer

Algonquin, Ontario. 179,995 kr.

Algonquin & Lakeshore Catholic

The Algonquin and Lakeshore Catholic District School Board tilbyder et førsteklasses internationalt uddannelsesprogram, der er kendt for sin inklusion og kulturelle integration og specifikt tilbyder den ultimative canadiske oplevelse for udenlandske studerende. ALCDSB er glad for at tilbyde et fuldt spektrum af akademiske programmer for internationale studerende. Vores internationale uddannelsesprogram leverer forskellige tjenester til vores internationale studerende og gør deres tid i Canada til en oplevelse, de aldrig vil glemme.

Algonquin and Lakeshore Catholic District School Board (ALCDSB) er beliggende midt mellem Toronto og Montreal og kun to timer fra Ottawa. Skoledistriktet huser det ældste engelsk-katolske gymnasium i Canada, og dets beliggenhed har stor betydning i canadisk historie som et vigtigt område for tidlig bosættelse. ALCDSB grænser op til den verdensberømte Algonquin Provincial Park, munden af UNESCOs verdensarv Rideau Canal, de berømte Thousand Islands og mange autentiske samfund.

ALCDSB arbejder tæt sammen med sine videregående samarbejdspartnere, herunder Queen’s University, Loyalist College og St Lawrence College. ALCDSB fokuserer på en Universal Design for Learning Framework, der giver skoledistriktet mulighed for at imødekomme behovene hos alle elever.

Huron and Perth Counties, Ontario. 177,995 kr.

Avon Maitland School District

Avon Maitland School District er hjemsted for et inkluderende og mangfoldigt studiemiljø. Distriktet tilbyder et højt akademisk niveau sammen med specialprogrammer for studerende, der gerne vil forfølge personlige interesser inden for fag som kunst, informationsteknologi og meget mere. Avon Maitland er også kendt for at være en leder i at motivere og engagere sine elever.

Huron County er fyldt med charmerende byer rig på kultur og historie. Indbyggerne i området nyder ofte vandreture, fiskeri, snescooterkørsel og meget mere. Perth County betragtes som en international kunsthub, der fremhæves af Stratford Shakespeare Festival.

 • Fransk immersion
 • Avancerede placeringskurser
 • Atletiske programmer
 • International Baccalaureate Program

Niagara, Ontario. 182,995 kr.

Niagara District School Board

Alle studerende har deres egne individuelle perspektiver, færdigheder og interesser. På trods af deres distinkte styrker og behov deler unge mennesker også nogle fælles træk med hinanden. De har behov for at blive hørt, skabe og lære på måder, der er meningsfulde for dem.

På DSBN danner denne forståelse grundlaget for alt vores arbejde. Vi forstår, at uddannelse er personlig. Det er en proces med selvopdagelse såvel som en opdagelse af verden og dens virkemåde. Vi lærer alle i vores eget tempo, på vores egen måde.

Vi er forpligtede til at arbejde sammen med hver elev for at forstå, hvem de er, og afspejle det i de støtter og programmer, vi tilbyder. Denne forpligtelse danner grundlaget for DSBN’s strategiske plan med titlen “I Matter” (Jeg betyder noget). Det er grunden til, at vi har gjort en bevidst indsats for at sikre, at vores skoler tilbyder et bredt udvalg af akademiske, sportslige og ekstra-curriculære programmer for at udfordre og glæde eleverne.

Je me souviens : I rememberQuebec

I Canada’s største provins, Quebec, bor næsten 8 millioner mennesker. Det officielle sprog har været fransk siden 1977, og provinsen er historisk og kulturelt præget af mange indvandrere fra især Frankrig. Provinsen er sparsomt befolket i nord, og de fleste mennesker bor omkring den store by Montréal, som også er det økonomiske og finansielle centrum. En anden by, der er værd at nævne, er hovedstaden i provinsen, Quebec City, som er blevet udnævnt til verdensarv af UNESCO.

Uden for de befolkede områder finder du nogle af de smukkeste nationalparker i det østlige Canada, såsom “Forillon” og “La Maurice”, der er kendt for deres smukke klipper og grønne og kuperede kystlandskaber.

Quebec City, Quebec. TBC.

Central Quebec School District

Central Québec School District giver eleverne muligheden for at studere i en skoledistrikt med høje akademiske standarder og en tradition for akademisk excellence. Distriktet tilbyder et sikkert og støttende læringsmiljø, der giver eleverne mulighed for at fokusere på at udvikle de færdigheder, de har brug for i fremtiden. Eleverne har mulighed for at følge distriktets læseplan både på engelsk og fransk.

Québec City er kendt for at have en europæisk atmosfære med sine brostensbelagte gader og fantastiske flodudsigt. I det gamle Québec er gaderne fyldt med hestetrukne vogne, gademusikanter og andre livlige optrædener. Byen huser også mange historiske seværdigheder, herunder Place Royale.

 • Fransk immersion
 • Avancerede placeringskurser
 • 50/50 engelsk og fransk program
 • International Baccalaureate Program
Dit havlegelandNova Scotia

Nova Scotia, en af Canadas maritime provinser, har en befolkning på omkring en million mennesker. Engelsk er det officielle sprog, og provinsen praler af en rig kulturarv påvirket af dens historiske bånd til både Skotland og Frankrig. Befolkningen er koncentreret omkring livlige byer som Halifax, provinsens hovedstad og et centrum for handel og kultur. Nova Scotia er kendt for sin fantastiske kystnære scenarie, spækket med charmerende fiskerlandsbyer og maleriske fyrtårne. Derudover er provinsen hjemsted for nogle af Canadas ældste og mest historisk betydningsfulde steder, hvilket gør det til en skattekiste for historieentusiaster og en kilde til stolthed for lokalbefolkningen.

Nova Scotia. 150,995 kr.

Nova Scotia Public Schools

Nova Scotia Public Schools består af en samling skoler med venlige og imødekommende atmosfærer. Hver skole er forpligtet til at give fremragende uddannelsesmuligheder. Eleverne har mulighed for at vælge mellem forskellige akademiske fag samt muligheden for at deltage i et udvalg af fritidsaktiviteter, klubber og sport.

Nova Scotia er kendt for at være et af de venligste steder i verden. Provinsen er rig på historie og kultur og er hjemsted for mennesker fra hele verden. Da den er næsten helt omgivet af Atlanterhavet, nyder beboere i Nova Scotia muligheder for sejlsport, surfing og svømning.

 • Fransk immersion
 • Avancerede placeringskurser
 • Atletiske programmer
 • International Baccalaureate Program

Tilmeld dig udveksling på vores Canada Preferred-program i dag!