fbpx
Aldersgrænse: 12-17 år
Sprog: Engelsk
Indlogering: Værtsfamilie
Året rundt

Programmer og Aktiviteter

Young Learner Course // 12-17 år (sommerferien)

Sprogskolen i York, er en mindre familiedrevet skole og en af de mest anerkendte sprogskoler i det nordlige England. Den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Skolen har mere end 50 års erfaring i undervisning af studerende fra hele verden, og man sætter her en ære i at have fokus på hver enkelt elev. Sprogskolen er beliggende i et hyggeligt villakvarter i York og med kort afstand til det historiske centrum. Sprogskolen byder på gode undervisningslokaler, auditorium, bibliotek, computerrum, fællesrum, udestue, café og gratis wi-fi.

Dette program er med 25 lektioner/uge

Bemærk, at sommerkurserne er på minimum 2 uger, mens man  ved vinter, påske og efterår kan vælge blot én uge.

Young Learners (Forår, Efterår og Vinter // 12-17

Det er også muligt at tage på sprogrejse til York uden for sommersæsonen, da skolen i York også tilbyder kurser i vinter, påske- og efterårsferien. Disse kurser kan være af bare én uges varighed.

Med dette program får du 25 lektioner/uge, et social og aktivitetsprogram med ekskursioner. Der er max 14 elever i hver klasse, og gennemsnittet ligger på omkring 8 elever pr klasse. Man bliver opdelt efter niveau og alder, og man skal bo hos en lokal værtsfamilie, som er nøje udvalgt og besøgt at skolens medarbejdere.

Aktiviteter og ekskursioner

​På sprogrejsen til York er der inkluderet en bred vifte af eftermiddagsaktiviteter, således at der hver eftermiddag (mandag til fredag) vil blive arrangeret sociale aktiviteter. Disse aktiviteter kunne være bestående af: sightseeing i York, besøg til lokale seværdigheder, sport, skattejagt, shopping og meget mere. Der vil ligeledes blive tilbudt et par sene eftermiddags- eller aftenaktiviteter, herunder kan nævnes bowling, biograf, sport og meget mere.

Der er ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion om lørdagen til fx Royal Armouries, Fountains Abbey, Whitby eller The Deep Aquarium.

01
Opsyn & Regler

» Det er muligt at komme i kontakt med værtsfamilie og personale 24/7

» Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteterne og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre

» Det er tilladt at tage ind til York på egen hånd i sin fritid så længe man er minimum 2 sammen

» Tidspunktet for hvornår man skal være hjemme afhænger af ens alder og aftales med skolen og værtsfamilien

» Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år ifølge engelsk lovgivning.

02
Indlogering

✓ På sprogrejsen til York vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie enkelt- eller dobbeltværelse (Vi kan ikke garanterer værelsestype)

✓ Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse

✓ Denne sprogrejse er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen

✓ Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad, mens din frokost vil være en madpakke på sprogskolen

✓ Buskort til York

03
Undervisningen

✓ 25 lektioner/uge i sommerperioden

✓ Uden for sommersæsonen har man 24 engelsklektioner/uge

✓ Undervisningen på skolen i York er seriøs, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser

✓ Der vil maks. være 14 elever pr. klasse

✓ Undervisningsmaterialer

04
Transfer-service

​✓ Tur/retur transfer-service fra en af Londons lufthavne til sprogskolen

​​Der skal bestilles transfer-service, Ved ankomst til Manchester Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til værtsfamilien og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Det er vigtigt at ankomst og afrejse sker i tidsrummet 11-18.​ Det er obligatorisk at booke transfer-service hvis dine forældre ikke bringer og henter dig.

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 190.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: York blev i en kort årrække Englands hovedstad, og byen bliver stadig den dag i dag omtalt som Englands nordlige hovedstad.
  • Eurostudy anbefaler: Et besøg i byens mægtige domkirke, og bagefter skal dutage dig tid til at spadsere gennem byens gamle gader, og oplev historiens vingesus.
  • Det skal du spise i York: Som i resten af England kan man ikke komme uden om den velkendte afternoon tea. I York er der rig mulighed for at finde en hyggelig lille cafe i den gamle del af byen. Prøv med scones og flødeskum.

 

York – Middelalderbyen der betager enhver.

​York spillede en meget vigtig rolle for romerne, sakserne, vikingerne og normannerne. Senere i historien blev York en kort årrække Englands hovedstad, og byen bliver stadig den dag i dag omtalt som ”Englands nordlige hovedstad”. Byen er smukt beliggende omgivet af imponerende middelalder mure, og det historiske centrum er domineret af den imponerende gotiske katedral, som er den største af sin slags i Nordeuropa.

I dag er York en levende universitetsby, pakket med restauranter, cafeér, butikker, og alt er beliggende i gåafstand fra sprogskolen. Byen byder desuden på en lang række teatre, biografer og spændende spillesteder. York er en fantastisk hyggelig destination, især hvis man har interesse for kultur, kunst og historie.

Sprogskolen i York

​Sprogskolen i York, er én af de mest anerkendte sprogskoler i det nordlige England, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Skolen har mere end 50 års erfaring i undervisning af studerende fra hele verden, og man sætter her en ære i at have fokus på hver enkelt elev.

Sprogskolen er beliggende i et hyggeligt villakvarter i York og med kort afstand til det historiske centrum. Skolen har rummelige, veludstyrede undervisningslokaler, auditorium, bibliotek, computerrum, fællesrum, udestuer, café og gratis Wi-Fi adgang.

Book dit Sprogskoleophold allerede i dag!