fbpx

Maria Olivia – High School Australien

Maria Olivia – High School Australien

Maria Olivia - High School Australien

Maria er udvekslingsstudent i Australien og hun skriver:

Kære MyEducation.

Jeg har det super godt hernede! Jeg har en lille sød hverdags historie som jeg gerne vil dele med jer. Jeg går på en anden skole end mine værtssøskende, hvilket betyder at jeg skal tage toget om morgenen før ungerne tager i skole. Da jeg en dag kom hjem fra skole var jeg meget træt og udmattet.

​Det var en lang dag i skole og jeg var ikke i det bedste humør. Jeg kom hjem fra skole og gik ind og lagde mig i sofaen. På sofaen lå der et brev fra den mindste søster hvor der stod “min helt”. Jeg åbnede brevet og der stod.

” Min helt er min Maria fordi hun altid får mig til at grine og hjælper mig med mine lektier.”

​Det lille brev smeltede mit hjerte og gjorde min dag meget bedre!

Related Blogs

No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Anna – High School USA
Kære MyEducation ​Min gode historie er en af mange, men jeg valgte denne, fordi den fik mig til at føle mig hjemme over 6.000 km hjemmefra. ​Jeg skiftede værtsfamilie for...
No Image
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Julia – High School Italien
Hej Myeducation. Jeg har været her i nu tre måneder, og det går virkelig godt. En del af at være på high school i Italien er hårdt fordi man vil...
Udvekslingsstudent i Spanien
Posted by myeduadmin | 15. January 2018
Udvekslingsstudent i Spanien ​Efter at være landet i Spanien for lidt over to måneder siden, har der været op- og nedture. Jeg har grinet og grædt, og det har været...