Hvorfor MyEducation

Hvorfor vælge os i stedet for andre?

Hvorfor skal vi vælge MyEducation

…Er et spørgsmål vi ofte får stillet, når elever og deres forældre forsøger at danne sig et overblik over hvilke organisationer, der findes på markedet. Det er et meget relevant spørgsmål, og vi er glade for at få dette spørgsmål, da vi selvfølgelig mener, vi er et oplagt valg for danske udvekslings- og universitetselever.​

 • ​Vi er en 100% danskejet udvekslingsorganisation, hvilket betyder en kort kommandovej, og at vi behøver ikke drage et udenlandsk kontor ind i vores disponeringer. Ligesom vi heller ikke har noget krav om, at skulle sende et vist overskud videre til udenlandske ejere.
 • Vi har gennemskuelige priser, og ingen skjulte udgifter til tilmeldingsgebyrer, indenrigs flytillæg, fly- og lufthavnsskatter. Skal eleven til USA på udveksling eller andet, har vi som den eneste udbyder mulighed for, at tilbyde – uden tillæg – udrejse fra Billund og Aalborg.
 • Vi har vores eget Rejsebureau (RejseSpecialisten), hvorfra vi får ungdomsbilletter til vores elever, ligesom vi selv booker og ombooker. Det betyder en meget kort kommandovej, til stor gavn for vores kunder. Da vi har vores eget rejsebureau, har vi også mulighed for at hjælpe, hvis forældre vil afhente deres søn/datter i værtslandet efter endt ophold. Gennem RejseSpecialisten kan vi tilbyde flybilletter både oversøisk og indenrigs, biludlejning, Mobil Homes, hoteller, udflugter, rejseforsikringer og meget mere. Dermed sparer vi også en del på flybilletter, og kan tilbyde opholdene billigere end vores konkurrenter, uden at slække på kvaliteten.
 • Vi er voksne, erfarne og meget dedikerede medarbejdere, hvoraf nogle har været i rejsebranchen i helt op til 40 år. Vores interviewere rundt om i Danmark brænder for udvekslingsideen og opgaven at sørge for en hurtig kontakt, samt grundig gennemgang af programmerne.
 • Tilmelding til informationsmøde er helt gratis og uforpligtende. Formålet med informationsmødet er ikke at “sælge ideen” om udveksling på et High School ophold, men i stedet give en grundig introduktion til programmerne, så elever og deres forældre kan træffe den rette beslutning. Det mener vi er det vigtigste – og det skal ikke koste noget hos MyEducation.
 • Vi bruger ikke så mange penge på markedsføring, da langt de fleste af vores kunder kommer gennem familie, venner og bekendte, der har haft deres søn eller datter med os. Derfor sparer vi igen – hvilket vi giver videre til kunderne i form af billigere salgspriser.
 • Du kan finde vores brochurer online på vores hjemmeside, og her downloade eller printe dem. Du behøver ikke opgive navn, mobilnummer og email adresse for at få vores brochurer – på den måde sikrer du dig, at vi ikke tæppebomber dig og dine forældre med e-mails, sms og opkald.​
 • Vi følger de danske skatteregler til punkt og prikke og betaler den skat, vi skal, ligesom vi har ikke har nogen konto i Panama, Luxemburg, Schweitz, eller andre skattely.
 • Vi har tæt kontakt til vores samarbejdsorganisationer i udlandet omkring bl.a. udveksling, som vi mødes med mindst en gang om året, for at sikre en så god og sikker gennemførelse af programmerne som muligt. Flere af de udenlandske organisationer, har vi arbejdet med i over 20 år, og 2 ejer vi selv.
 • Trygheden er i top, så alle forældre med sindsro kan sende deres vigtigste eje til udlandet på et skole- eller universitetsophold.
 • Vi er lette at få fat i, og under opholdet vil eleverne altid have et 24/7 nummer de kan ringe gratis til ud over deres kontaktpersoner.
 • MyEducation blev i 2012 valgt som Gazelle virksomhed af Børsen.​

Velkommen til MyEducation​

Uforpligtende High School INFOMØDE?