fbpx

Hvorfor MyEducation

Hvorfor vælge os i stedet for andre?

Hvorfor vælge MyEducation High School ophold?

Trustpilot

 

…Er et spørgsmål vi ofte får stillet, når elever og deres forældre forsøger at danne sig et overblik over hvilke High School organisationer, der findes på markedet. Det er et meget relevant spørgsmål, og vi er glade for at få dette spørgsmål, da vi selvfølgelig mener, vi er et oplagt valg for danske udveksling– og sprogskoleelever.​

 • ​Vi er en 100% danskejet udvekslingsorganisation, hvilket betyder en kort kommandovej, og at vi behøver ikke drage et udenlandsk kontor ind i vores disponeringer. Ligesom vi heller ikke har noget krav om, at skulle sende et vist overskud videre til udenlandske ejere. Vi sender heller ikke penge i skattely; men betaler til den danske velfærdsmodel gennem de skatter og afgifter, vi som virksomhed er pålagt i Danmark.
 • MyEducation startede d. 1. januar 1996, og har således mange års erfaring med at sende unge på High School ophold rundt omkring i verden.
 • MyEducations High School programmer vil gerne tage aktivt del i kampen for et bedre klima. Derfor har MyEducation – som den første High School udvekslingsorganisation i Danmark – indgået en aftale med MUSEUM EARTH, Bramstrup på Fyn, om at plante ny skov på et tidligere markareal. Her vil én hektar skov kunne optage, hvad der svarer til ca. 400 elevers CO2-belastning fra flyrejser til og fra et udvekslingsophold i udlandet. MyEducation har valgt at betale for skovrejsningen for alle elever, der rejser med os.
 • Vi har gennemskuelige priser. Ingen skjulte udgifter til tilmeldingsgebyrer, flytillæg, fly- og lufthavnsskatter. For High School elever til USA tilbyder vi – uden tillæg – udrejse fra Billund og Aalborg. Under hvert lands beskrivelse, kan du regne den nøjagtige pris ud, samt hvor delbetalingerne falder til betaling.
 • Danmarks bedste betalingsordning, delt op i 4 delbeløb, hvor sidste delbetaling først er 1. juni i afrejseåret.
 • Trygheden er i top, så forældre med sindsro kan sende deres vigtigste eje til udlandet på et High school ophold. Skulle en traumatisk hændelse opstå under opholdet (dødsfald i værtsfamilien/egen familie, ulykke eller lign.) har vores elever adgang til psykologhjælp i værtslandet via den forsikring de skal have. Men herudover har MyEducation valgt at indgå et samarbejde med Dansk Krisehjælp som har 400 psykologer tilknyttet. Det betyder at vi kan tilbyde elever, der måtte komme ud for en traumatisk hændelse, at få omgående psykologisk krisehjælp 24/7, og således kan første psykologhjælp foregå på dansk. Herefter overgås til lokal psykologhjælp via den forsikring elev har for opholdet.
 • Vores områderepræsentanter rundt om i Danmark brænder for udvekslingsideen og opgaven at sørge for en hurtig kontakt, samt grundig gennemgang af programmerne. Vi er voksne, erfarne og meget dedikerede medarbejdere, hvoraf nogle har været i rejsebranchen i helt op til 40 år.

 

 • MyEducation koordinerer alt vedr. visumansøgning til High School opholdet. At søge visum er både en kompliceret og langsommelig proces, og alt skal være korrekt, derfor sikrer vi at vores elever er i professionelle hænder. Til USA skal eleven møde op personligt på ambassaden, da der tages fingeraftryk.
 • Tilmelding til High School informationsmøde er helt gratis og uforpligtende. Formålet med informationsmødet er ikke at “sælge ideen” om udveksling på et High School ophold, men i stedet give en grundig introduktion til programmerne, så elever og deres forældre kan træffe den rette beslutning. Det mener vi er det vigtigste – og det skal ikke koste noget hos MyEducation.
 • Rigtig mange af vores kunder kommer til os gennem familie, venner og bekendte, der har haft deres søn eller datter med os. Derfor sparer vi igen på markedsføring – hvilket vi giver videre til kunderne i form af attraktive programpriser.
 • Du kan nemt og uforpligtende hente vores High School brochure online på vores hjemmeside. Du behøver ikke opgive navn, mobilnummer og E-mail adresse for at få vores brochurer – på den måde sikrer du dig, at vi ikke tæppebomber dig og dine forældre med e-mails, sms og opkald for at få en brochure.​
 • Vi betaler skat i Danmark og har derfor ikke nogen konto i Panama, Luxemburg, Schweitz, eller andre skattely.
 • Vi har tæt kontakt til vores High School samarbejdsorganisationer i udlandet, som vi mødes med mindst en gang om året, for at sikre en så god og sikker gennemførelse af programmerne som muligt. Flere af de udenlandske organisationer, har vi arbejdet med i over 20 år, og 2 ejer vi selv.
 • Vi er lette at få fat i, og under opholdet vil eleverne altid have et 24/7 nødnummer de kan ringe gratis til ud over deres kontaktpersoner i udlandet. Derudover vil det være muligt at få fat i os på vores hovedtelefon nr. 24/7
 • Vi har vores eget rejsebureau – Rejsespecialisten, hvorfra vi får ungdomsbilletter til vores High School elever, ligesom vi selv booker og ombooker. Det betyder igen en meget kort kommandovej til gavn for vores kunder . Da vi har eget rejsebureau, har vi også mulighed for at hjælpe, hvis forældre gerne vil afhente søn/datter efter endt ophold i værtslandet. Gennem Rejsespecialisten kan vi tilbyde flybilletter både oversøisk og indenrigs, biludlejning, Mobil Homes, hoteller, udflugter, rejseforsikringer og meget mere. Dermed sparer vi også en del på flybilletter og kan tilbyde opholdene til attraktive priser uden at slække på kvaliteten.
 • MyEducation blev i 2012 valgt som Gazelle virksomhed af Børsen.​

Velkommen til MyEducation​

Uforpligtende High School INFOMØDE?