fbpx

Skotland

High School ophold i Skotland

Oplev et land med sjæl og myter

Bliv High School udvekslingsstudent i Skotland med den vilde natur

Prøv det – du bliver ikke skuffet.

Klik her hvis du vil læse om: Udvekslingsstudent England

Skotterne er charmerende og naturen fascinerende. Der er storbyer og vild natur. Ruten fra Glasgow til Mallaig byder på fantastisk natur, der blandt andet er foreviget i Harry Potter filmene. Til Skotland hører næsten 1.000 øer: Hebriderne, Orkney øerne og Shetlandsøerne.

​Når man siger Skotland tænker mange omgående på sækkepiber, kilt, klantern, tattoo, whisky, m.m. Skotland er så meget andet. Det er også charmerende byer og måske verdens mest berømte sø Loch Ness og myten om Loch Ness-uhyret med kælenavnet Nessie. Myten stammer helt tilbage fra ca. år 565 e.Kr.

Skotland er en delvis selvstyrende nation under Storbritannien og har sit eget flag – Andreaskorset som har været kendt siden 1100-tallet.

MyEducation har valgt at lade Skotland være en selvstændig destination, da det er så meget anderledes end resten af UK. Ikke mindst sproget. Tænk at komme hjem med en skotsk accent, så du rigtig lyder som en indfødt.

Vidste du at:

  1. Skotland har den højeste andel af rødhårede i hele verden. Man regner med at der globalt er 1-2% som har rødt hår, men i Skotland er det ca. 13%.
  2. Den skotske nationalblomst er bladhovedtidslen og nationaldyret er fabeldyret enhjørringen
  3. Nationalretten er haggis – en ret bestående af indmad fra får. Hvis ikke du synes det lyder indbydende, så bare rolig, de spiser meget andet
  • Du indleder dit udvekslingsophold med en 3 dages Orientation Camp sammen med udvekslingsstudenter fra andre lande
Udvekslingsstudent pris - Skotland

01
mulighed for opstartscamp

Under opholdet vil der være en opstartscamp på 3 dage ved ankomst. Dette er inkluderet i prisen

02
Sproglige krav

For at du fra begyndelsen kan få et optimalt udbytte af dit skoleår, skal du allerede i forvejen beherske det engelske sprog godt. Efter afslutningen af dit ophold vil dine sprogkundskaber med sikkerhed have nærmet sig en høj grad af perfektion.

03
Skolesystem

Det britiske uddannelsessystem er på internationalt plan kendt for sin høje akademiske standard. Skotland har faktisk været kendt for at have det højeste niveau i den interne sammenligning. Mange skoler har flere gamle traditioner, som de stadig holder i live igen¬nem forskellige arrangementer, symboler samt påklædning. Det ses ikke så ofte på det klassetrin du skal gå på, men det kan forekomme, at du skal have en skoleuniform på eller at tøjet skal have en bestemt farve og bestemt længde på nederdele.

I Skotland bliver du placeret i Senior school og du skal have 5 – 7 fag på det som hedder Higher eller National level