fbpx

New Zealand Public Preferred

High School Public Preferred New Zealand

Fleksibilitet tilpasset dine ønsker

MyEducation giver dig mulighed for at du selv vælger, hvor i New Zealand du ønsker at bo i og gå i skole på High school som udvekslingsstudent i New Zealand. Vil du gerne bo og gå i skole på Nordøen eller Sydøen, vil du gerne bo ved vandet, har du ønsker om bestemt størrelse på skloleetc. Du har fuld frihed til at vælge din kommende destination ud fra flere forskellige kriterier. Det kan f.eks. også være hvilken by du gerne vil til, eller måske du har specielle ønsker til nogle fag.

En fordel ved dette program er først og fremmest at du har fuld frihed til at vælge. En anden fordel er at skolepladsen er sikret på forhånd til dit High school i New Zealand ophold. Skoler som er med i programmet vil meget gerne modtage udenlandske elever og har typisk et internationalt kontor som formidler alt vedr. dit ophold. På dette program vil du i skolen typisk møde unge fra andre lande og således få internationale venner samtidig med at du får et netværk af lokale unge i New Zealand.

Vælger du Preferred High School i New Zealand bliver du som oftest hurtigere placeret, da skolen er på plads allerede inden din værtsfamilie findes.

High School New Zealand med fokus på naturen

Pris New Zealand 1 skoleår  fra: 155.495.-  – 180.995.- 

NORDØEN

Wellington

Her er de især glade for internationale studerende. Skolen er speciel for de studerende der har let ved at blande sig med studerende fra New Zealand. Internationale studerende ankommer til skolen med forskellige mål. Nogle studerende er her for at få akademiske kvalifikationer for at få adgang til New Zealand eller oversøiske universiteter. Andre er her for at opleve at leve i en ny kultur og få selvtillid  – og selvtillid – det følger med her. Studerende understøttes med at nå deres mål af vores omfattende internationale program og erfarne medarbejdere.

Fag & Interesser: Skolen, der blev grundlagt i 1926, har en fin akademisk rekord og mange berømte og bemærkelsesværdige tidligere studerende. Den måske mest prestigefyldte pris har været Nobelprisen, der er vundet af den tidligere studerende, Alan McDiarmid. Vores lærere inkluderer top universitetsprofessorer, succesrige forretningsfolk, olympiske atleter og mange andre med succeshistorier. Skolen har også opnået fremragende resultater inden for musikalske-, kulturelle- og sportslige aktiviteter.

Paraparaumu

Skole med 1500 NZ-studerende og 75 internationale elever fra fjorten lande. Ikke langt fra Wellington og vores by er en badeby kendt for sit tempererede klima. Skolen ligger tæt på stranden.

Fag & Interesser: Skolen ligger i et sikkert og smukt miljø, som er er kendt som “The Sunshine Coast of NZ”, og med usædvanlige akademiske resultater. Skolen har over 20 års erfaring med at have internationale studerende. Der er store muligheder hvis man interessere sig for golf, basketball, luftfart, ridning, svømning og rugby, ligesom de har et engelsk sprogakademi. Skolen tilbyder fleksible, individualiserede akademiske programmer, der tager højde for alle niveauer. De har sportsstadion med over 300 pladser, avanceret teknologifaciliteter samt et sommerskoleprogram i løbet af december / januar. De har et stærkt kunstprogram, der inkluderer dans, drama og filmfremstilling som akademiske fag. Lord of the Rings Producer Peter Jackson er en tidligere studerende. De har et scenekunstcenter.

Auckland

I Auckland finder du mere mere end en uddannelse. De tilbyder en helt ny livsstil! Når du tilmelder dig vores fællesskab, vil du have muligheder for at deltage i en enorm vifte af sports- og kulturaktiviteter, mens du stadig fokuserer på dine akademiske studier. Vores studerende bliver sikre, globale borgere!

Fag & Interesser: Du vælger dine fag og får en tidsplan. Der er 5 klasser om dagen, en time for hvert fag. Skolen begynder kl. 8.40 og slutter kl. 15.15. Vi anbefaler, at du tilmelder dig en klub eller et hold – det er den bedste måde at lære andre studerende at kende.Vi tilbyder et moderne skolemiljø med fremragende faciliteter, herunder: Opvarmet swimmingpool, Mediestudie, Videnskabelige laboratorier, Gymnastiksal med 2 basketballbaner, Cafe, Dansestudie, Fuldt udstyret køkken-undervisningslokaler, Kunstlokaler, Musikafdeling med private øverum.

Upper Hutt

Vi har været en succesrig del af dette samfund i over 50 år. Vi er en skole med en stærk tradition for ekspertise inden for akademisk præstation og med ekspertise inden for sport, kulturelle aktiviteter og scenekunst.

 

Fag & Interesser: Skolen er beliggende på 9 ha grund, der omfatter rugby-, cricket- og fodboldbaner samt netball- og basketballbaner. Efter afslutningen af ​​en investering på 20 millioner dollars har skolen udviklet sig til at have et moderne miljø. Faciliteterne inkluderer: Creative Arts Center, der indeholder et musikrum og øvelokaler, et mediestudierum med avancerede computere; to kunst-undervisningslokaler og et design/-rum og et fuldt udstyret dansestudio. Vi har studentercafe og en barista-butik,enmoderne administrationsafdeling, der huser 8 avancerede klasseværelser, et videnscenter for de studerende. Sportscenter med 2 fitnesscentre og et fittnessrum. Baner til netball, basketball og volleyball. Bibliotek med et omfattende udvalg af bøger og studerendes adgang til computere og internettet. Renoverede videnskabslokaler inklusive specialiserede videnskabelige laboratorier 5 specielle computerklasser suppleret med computerstole, klasseværelsescomputere og flere sæt chromebooks Teknologirum til grafik, træ, metal, mad og tekstil teknologi. Ligeledes Awhina Resource Unit til studerende med særlige indlæringsbehov.

Hastings

Skolen er en ung, levende skole, der kombinerer moderne faciliteter og et progressivt uddannelsessystem med traditionelle værdier som skolestolthed og høje forventninger til præstationer. De imødekommer en forskelligartet elevsammensætning ved at tilbyde en bred vifte af akademiske kurser og programmer på flere niveauer. Med en samling på tæt på tusind studerende har de evnen til at tilbyde intensiv konkurrence og en bred vifte af akademiske, kulturelle og sportslige udfordringer. Denne skole opmuntrer til værdier og opnår succes på alle niveauer. Deer heldige at være placeret i et samfund der støtter skolen,og har en klar forståelse af værdien af ​​en fremragende og godt afsluttet uddannelse. Personalet er veluddannet, entusiastisk og engageret. Lærere og studerende nyder helt klart den succes og det fremragende omdømme, som denne skole har etableret.Vores studerende opnår konsekvent blandt topkaraktererne i nationale prøver og konkurrencer. Inden for musik, kunst og drama nyder skolen af at være national leder. Vores sports-hold er velkendte for deres høje præstations niveau og for deres sports udøvelse. Dette er en skole, som eleverne er stolte af at tilhøre, og hvor forældre kan have al tillid.

Fag og Interesser: Skolen ligger i en region på østkysten af ​​Nordøen, der er kendt for sin naturlige skønhed, milde og solrige klima og omfattende udendørs aktiviteter tæt på byerne Hastings (befolkning 50.000) og Napier (50.000 ). Skolefaciliteter inkluderer et auditoriumkompleks, svømmebassin, gymnastiksal, fitnesscenter, computercentre, drama og musik lokaler, videnskabs laboratorier, kunstværelser, multimediebibliotek, teknologiværksteder, audio/video rum og sportsbaner, alt beliggende inden for otte hektar rummelig grund.

SYDØEN

Ansøg om plads til dit High school ophold i New Zealand