fbpx

USA – Public Preferred

High School udveksling i USA - Public Preferred

Public Preferred USA: Statsskole, hvor du ønsker at være

Hvorfor vælge Public Preferred?

Hvis du har ønsker til den offentlige skole, du deltager i, og hvor du vil bo i USA, så er Public Preferred-programmet noget for dig. Dette program giver dig mulighed for at vælge skoledistriktet eller skolen, der opfylder dine behov både uddannelsesmæssigt og personligt. Uanset hvad du ønsker fra skoleoplevelsen, har vi skolen eller skoledistriktet, der passer til dine behov. Bemærk, at den studerende ikke kan vælge én bestemt skole inden for et distrikt.

Dette program er kun muligt i et år. Du kan dog tilbringe et år på en offentlig skole og derefter skifte til en privat skole. Et lille antal skoler vil tillade, at den studerende bliver student på skolen, men dette afhænger af din akademiske beviser før din ankomst til USA. Studerende skal forvente at arbejde meget hårdt i deres udvekslingsår for at opnå de nødvendige studiepoint for at modtage deres High School-diplom, hvis de håber på at blive studenter det år.

Public Preferred-programmet er dyrere end vores klassiske udvekslingsprogram, fordi der betales gebyrer til skolen for din indskrivning, og værtsfamilien betales også for at sikre, at vi kan finde en familie i dit valgte distrikt. Vores samarbejdspartner arbejder med 65 forskellige skoledistrikter i hele USA, så spørg os, hvis du ikke ser en skole nedenfor, der opfylder dine præferencer.

Fordele ved Public Preferred-programmet:

  • Valgmuligheder! Du vælger ikke kun ét skoledistrikt baseret på dine personlige præferencer.
  • En liste over skoledistrikter gives baseret på dine krav og behov.
  • Løbende indskrivning – indskrivning accepteres indtil juli hvert år for ankomst i august.
  • Studerende med allergi over for husdyr og særlige kostbehov kan inkluderes.
  • At blive student under Graduation ceremoni er mulige på nogle skoler over et år.
  • Enkeltplacering og/eller enkeltværelse er tilgængelige mod ekstra gebyr.
  • Kan placeres hos vedkommendes familie, der bor i USA.

Her er nogle eksempler på de offentlige skoledistrikter, vi tilbyder. Hvis du gerne vil se en fuld liste, bedes du kontakte kontoret.

Bemærk, at værtsfamilieplaceringer normalt er dobbelte-placeringer på dette program. Dette betyder, at du ville blive placeret i et hjem med en anden (ikke-Dansk) udvekslingsstuderende. Det er også sandsynligt, at du vil dele et værelse. Hvis du foretrækker at have et enkeltværelse eller en enkeltplacering, kan du vælge at betale et ekstra gebyr for at garantere disse muligheder.

Udvekslingsstudent pris - USA

Vil du have valgmuligheder til en lavere pris?

 

Vi kan nu tilbyde flere forskellige muligheder for at deltage i en offentlig eller privat skole i USA til en lavere pris, med nogle valgmuligheder til rådighed. Hver enkelt af vores programmer tilbyder forskellige valg, som du kan træffe.

Tjek vores andre programmer ud og beslut, hvilket der passer bedst til dig!

State: Arizona

Mesa Public Schools, Phoenix

Mesa ligger på den nordøstlige side af Phoenix, Arizona, og er perfekt, hvis du leder efter en oplevelse i en større by i stedet for en mindre by. Mesa Public Schools er et prisvindende skoledistrikt med høje akademiske forventninger. Dette er det fjerde største skoledistrikt i staten Arizona og tilbyder adskillige avancerede placerings- og æreskurser samt mange valgfag. Smukke udendørs seværdigheder som Sedona og Grand Canyon ligger kun få timer væk fra Phoenix-området. Dette skoledistrikt tilbyder også studentereksamen for internationale studerende.

State: California

El Camino Real Charter School, Woodland Hills

El Camino er et af vores mest populære skoledistrikter og ligger lige uden for Los Angeles. I 2009 blev El Camino udnævnt til en California Distinguished School af Californiens Undervisningsministerium. Denne skole har meget at tilbyde studerende med hensyn til akademikere med et bredt udvalg af kursustilbud, herunder over 20 Advanced Placement-kurser og flere andre Æreskurser. Der er mange klubber/efter-skole-aktiviteter, som du kan deltage i, og skolen er især kendt for sin dramaforening. El Camino giver sine studerende mulighed for at deltage i fremragende akademier inden for kunst og design, underholdningskarrierer, STEM og optrædende kunstarter. Charter High School har også fantastiske sportsprogrammer, der har modtaget adskillige priser og anerkendelser.

State: California

Torrance Unified District, Torrance

Med smukke campusser, en rig historie og genkendelig arkitektur, der er blevet vist på flere amerikanske tv-shows, er TUSD et fantastisk distrikt at deltage i for et udvekslingsprogram og en af de bedste, vi tilbyder i vores netværk. Distriktet har en stærk læseplan med en række AP- og Æreskurser, som studerende kan tage, hvis de søger en akademisk udfordring. Derudover har skolen mange klubber, aktiviteter og kunstprogrammer. Distriktet er beliggende i hjertet af South Bay i den sydvestlige del af Los Angeles County. Torrance er også mindre end 2 miles fra stranden og meget tæt på Los Angeles.

State: California

Chino Valley Unified District, Chino

Chino Unified School District har modtaget statslig og national anerkendelse for kvaliteten af ​​sit uddannelsesprogram. Skolerne i dette distrikt har fantastiske kunst- og sportsprogrammer. Deres basketballprogram førte Huskies til en national titel i 2015-16 med en spændende form for basketball, der resulterede i 18 kampe med 100 point, hvilket tangere en statsrekord. Distriktet huser nationalt anerkendte marcherende bands og tilbyder elever et bredt udvalg af valgfag. Chino er et fremragende rejsemål for dem, der elsker kunst og kultur, samt for dem, der trives i åbne områder. Chino er et samfund rigt på tradition, kultur og mangfoldighed. Med sin charmerende, hjemlige atmosfære byder Chinos landskab på smukke kvarterer. Chino har to gange modtaget den prestigefyldte titel “100 Best Communities for Youth”, hvilket gør det til det ideelle sted for unge udvekslingsstuderende. Kun F-1-studerende kan deltage i JV-sport.

State: Florida

Indian River Charter High School, Vero Beach

El Camino er en af vores mest populære skoledistrikter og ligger lige uden for Los Angeles. I 2009 blev El Camino udnævnt til en California Distinguished School af Californiens Undervisningsministerium. Denne Charter School har meget at tilbyde studerende med hensyn til akademikere med et bredt udvalg af kursustilbud, herunder over 20 Advanced Placement-kurser og flere andre Æreskurser. Der er mange klubber/efter-skole-aktiviteter, som du kan deltage i, og skolen er især kendt for sin dramaforening. El Camino giver sine studerende mulighed for at deltage i fremragende akademier inden for kunst og design, underholdningskarrierer, STEM og visuelle og optrædende kunstarter. Charter High School har også fantastiske sportsprogrammer, der har modtaget adskillige priser og anerkendelser. DERUDOVER TILGÆNGELIG FOR OPHOLD PÅ 10 UGER I AUGUST OG JANUAR.

State: Florida

Heritage High School, Vieira

Brevard County School District, som Heritage High School er en del af, er rangeret som det 10. bedste distrikt i staten Florida samlet set og det 9. bedste distrikt for studerende atleter. Denne skole tilbyder enestående STEM- og kunstprogrammer, der supplerer en fremragende læseplan med et væld af dobbeltindskrivningsklasser, Advanced Placement og Æres-kurser samt mange karrierecentrerede muligheder. Dens smukke 65 hektar store campus inkluderer topmoderne sportsfaciliteter, klasseværelser med den nyeste teknologi samt rum, hvor studerende kan forfølge kunstneriske interesser og andre ekstracurriculære aktiviteter. Beliggende langs Atlanterhavskysten er Palm Bay, Florida, en smuk by med forskellige spillesteder og udendørs aktiviteter. Dette område ligger ved flere strande, kanaler og parker. Fiskeri, surfing, sejlads, rulleskøjteløb og tid langs kysten er ideelt i det varme klima. Orlando, hjemsted for Disney World, ligger kun en times kørsel væk! I staten Florida kan kun fuldtidsstuderende deltage i sport.

State: Idaho

Bonneville Joint School District, Idaho Falls

Bonneville er et af vores populære distrikter på grund af dets fremragende prisniveau. Idaho Falls er en mindre by omgivet af smukke bjerge, søer og skove. Bonneville High School har selv set mange internationale studerende passere gennem sine gange i de seneste år, og de studerende har altid haft fantastiske udvekslingsår her. Mange ivrige værtsfamilier i området resulterer også i hurtige placeringer for ansøgende. Distriktet er det femtestørste i Idaho og giver studerende de fineste uddannelsesmuligheder og er en leder inden for innovation i klasseværelset. Studerende kan kun deltage i Junior Varsity Sports (klassetrin 9-10). DERUDOVER ACCEPTERES OPHOLD PÅ 12 UGER I AUGUST, NOVEMBER OG MARTS.

State: New Jersey

Central Regional High School, Bayville

Beliggende på en 98 hektar stor campus centralt placeret mellem Philadelphia og New York City på den smukke New Jersey Shore, er Central Regional High School en af de bedste offentlige gymnasier i staten New Jersey. Tidligere har de budt mange udenlandske udvekslingsstuderende velkommen. Med kurser i kreativ skrivning, journalistik, musikteori og studio kunst giver Central Regional kunststuderende mulighed for at forfølge deres interesser i en fantastisk uddannelsesmæssig atmosfære. Gymnasiet tilbyder i alt 39 Æres- og Advanced Placement-kurser for at forberede studerende på de akademiske udfordringer ved højere uddannelse. Den store campus huser også atletiske faciliteter til de mange hold, som udenlandske udvekslingsstuderende kan prøve.

State: New York

Queensbury High School, Queensbury

Queensbury High School er en af vores nyeste tilføjelser og en af de bedst rangerede skoler i staten New York. QHS har meget at tilbyde lige fra kunst, mode og indretningsdesign til metalarbejde, skulptur og visuel medie. Distriktet tilbyder mere end 25 sportsgrene fordelt på tre sæsoner og fremragende sportsprogrammer. Queensbury High School ligger i en livlig og malerisk lille by uden for Lake George i det nordlige New York. Beliggende ved foden af Adirondack-bjergene i Warren County tilbyder Queensbury en bemærkelsesværdig mængde muligheder, såsom forlystelsesparker, golfbaner og langrendsløjper. Mange lokale søer i regionen giver den perfekte mulighed for svømning, kano og bådsejlads. Queensbury forventer, at alle udvekslingsstuderende deltager i sport. Deltagelse i sportsprogrammet er et krav fra distriktet.

State: Washington

Tacoma Public Schools, Tacoma

Tacoma er den næststørste by i Washington State, lige syd for Seattle. Den ligger ved Puget Sound, et stor vandområde, der åbner sig ud mod Stillehavet. Tacoma har nogle af USA’s bedste skoler med mange akademiske- og sportsprogrammer samt fritidsaktiviteter, som internationale studerende er velkomne til at deltage i. Tacoma-studerende kan deltage i op til 21 forskellige sportsaktiviteter. Deres vidunderlige sportsprogram har ingen begrænsninger for F1-studerende med hensyn til sport. Stadium High School har et fremragende vandpoloprogram, og Foss/Mount Tahoma gymnasier har et sæsonbestemt cheerleading-program og kræver ikke, at eleverne prøver det i foråret det foregående skoleår, som mange andre distrikter og skoler gør.

State: Washington

Seattle Public Schools, Seattle

Seattle er en af de mest ikoniske byer i USA – en fantastisk og kunstnerisk by med meget at udforske; der er også mange fantastiske udendørsområder at udforske. Dette er det perfekte distrikt for studerende at opleve livet i en større amerikansk by. Seattle Public Schools er kendt for deres omfattende matematik- og naturvidenskabsprogrammer. Seattles studerende forbereder sig til college, karriere og livet ved at fuldføre kurser i matematik. Teknologi i naturvidenskabelige klasseværelser giver værktøjer til kreativ diskussion, meningsdannelse og dyb læring. Seattle er også kendt for sit fremragende sportsprogram med flere muligheder og topmoderne faciliteter. På baggrund af områdets store basketballkultur har Seattle Public Schools vundet 3 statsmesterskaber på syv år og har endda sportsprogrammer, der trænes af tidligere NBA-spillere.

State: Wisconsin

Green Bay Area Public Schools, Green Bay

Hjemsted for det berømte amerikanske fodboldhold, Green Bay Packers, har en enorm fodboldkultur. Grundlagt i 1919 er de 13 gange nationale mestre, Green Bay Packers, det eneste NFL-hold, der ejes af sine fans. Hvilket er årsagen til, at Packers er kendt over hele verden for at have et særligt bånd til deres fans og samfundet. Konsekvent rangeret som #1 for “fanoplevelsen” er Lambeau Field Stadium, der ligger i byen, en af de mest legendariske og hellige stadioner i USA. Offentlige ture i stadion er tilgængelige året rundt, undtagen på kampdage. Mange studerende vælger Green Bay på grund af livskvaliteten, værdierne for familier og det stærke samfund – ej ikke at forglemme områdets smittende ånd og personlighed. Skoledistriktet har mange muligheder for internationale studerende til at deltage i klubber og ekstracurriculære aktiviteter. Dets sportsprogrammer er fremragende, og vi har haft mange studerende, der har spillet på deres sportshold.

Tilmeld dig et udvekslingsprogram med USA Public Preferred i dag!