fbpx

Vi søger værtsfamilier til…

Og åben jeres hjem for et ungt menneske fra et andet land.

Hvert år modtager vi udvekslingselever i alderen 14-18 år fra store dele af verden.

Elever der mangler værtsfamilier:

Pt søger vi værtsfamilie til:


Alice

16-årig italiensk pige – ankomst januar 2021

Alice…

kommer fra en lille by på Sardinien og bor sammen med sine forældre og har to ældre søskende, som ikke bor hjemme mere.

Lige siden hun var yngre har hun altid drømt om at komme på udveksling, da hun elsker at møde nye kulturer og nye mennesker. Hun har specielt altid været fascineret af Danmark og vil rigtig gerne lære mere om vores kultur.

I sin fritid kan hun godt lide spinning. Hun går til fitness 3 – 4 gange om ugen og er også vild med andre former for sport. Hun kan også rigtig godt lide at lave mad. Elsker at lave Tiramisu, Carbonara, pizza og pasta – glæder sig til at dele sin italienske kultur med den danske.

Hun ser frem til at tilbringe tid med sin danske familie og lære om de danske traditioner og den danske kultur.

 


Livia

16 – årig italiensk pige – ankomst januar 2021 – 5 måneder

Livia..

bor i det nordlige Italien sammen med sin far, mor og lillebror. Hendes far ejer sammen med hendes bedsteforældre et galleri og Livia nyder at være med til at lave events der. Hendes lillebror blev adopteret fra Etiopien for 12 år siden.

Livia har mange interesser i sin fritid. Hun har gået til spejder siden hun var 8 år og har været på mange ture. Hun er og rigtig glad for musik og spiller selv guitar. Kan også godt lide at danse.

I skolen er holder hun meget af matematik, naturvidenskabelige fag og filosofi. Hun har haft engelsk i 11 år.

Hun glæder sig rigtig meget til at komme på udveksling og glæder sig til at dele sin italienske kultur med sin danske familie. Hun har rejst meget, men mest i Italien og nu ser hun frem til at opleve den danske kultur og bo hos en dansk familie.

 


Kim- Lan

16 – årig fransk pige- ankomst januar 2021 – 5 måneder

Kim- Lan…

elsker sport, især holder hun rigtig meget af judo – hun har det grønne bælte og har dyrket denne sportsgren de sidste 3 år. Hun kan også godt lide selvforsvar. Hun har gået til ridning og elsker heste.

Hun bor sammen med sin mor og ser kun sin far og hans nye kæreste i weekender og ferier. Kim -Lan kommer fra en familie med to forskellige med to religiøse baggrunde. Faderen er Hindu og moderen er katolik. Kim-Lan selv går ikke selv aktivt ind for nogen af religionerne, men er vokset op med dem.

I skolen kan hun rigtig godt lide historie, geografi og fransk og går også meget op i matematik og naturvidenskabelige fag, da hun regner med at skulle læse videre indenfor fagområder, hvor dette er vigtigt.

Hun glæder sig til at blive en del af en dansk familie.

 


16- årig tysk pige – ankomst januar 2021 – 5 måneder.

Anna vil meget gerne til Danmark, da hun altid har hørt så meget godt om landet. Hun kommer fra Sydtyskland og bor der sammen med sine forældre og to yngre brødre på 13 og 5 år. De har desuden en hund.

Hun klarer sig flot i skolen og hendes bedste fag er engelsk, fransk, fysik og sport. Hun har haft engelsk i 8 år og fransk i 5 år

I fritiden holder hun meget af at være sammen med sine venner, svømme og danse og tage på hike i bjergene. Udover sine fritidsinteresser arbejder hun også i et supermarked og laver noget frivilligt arbejde, hvor hun bl.a underviser nogle børn til gymnastik.

Hun kan også godt lide at tegne og lave mad og glæder sig meget til at blive en del af en dansk familie og lære om den danske kultur.

Ansøg om at blive værtsfamilie
20190816_154035868_iOS