fbpx

Vi søger værtsfamilier til…

Og åben jeres hjem for et ungt menneske fra et andet land.

Hvert år modtager vi udvekslingselever i alderen 14-18 år,
der gerne vil lære om Danmark og danskerne.

Så er der nye udvekslingselever til Danmark med for ankomst august 2022.

Har du/I nogen spørgsmål så ring til Birgit på 20 60 36 41, skriv på hende på email: birgit@myeducation.dk, eller klik her og send din værtsfamilieansøgning,
så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Eleve(r) (udvekslingsstudent(er)) der mangler en værtsfamilie:

16- årig tysk pige – ankomst august 2022

Frieda kommer fra en lille landsby i Tyskland og bor der sammen med sine forældre og 5 søskende. Hun har tre brødre på henholdsvis 20, 19 og 12 år og to søstre på 17 og 14 år – en dejlig stor familie, som hun selv siger. I hjemmet er hun vant til at hjælpe til med både madlavning og kan godt lide at bage. Hun klarer også andre huslige pligter og hjælper de yngre søskende med lektier. I skolen klarer hun sig rigtig godt, har haft engelsk i 6 år og fransk i 5 år. Hun kan rigtig godt lide biologi og idræt og har hørt, at Danmark skulle have et af de bedste uddannelsessystemer i verden og det glæder hun sig også til at opleve. I sin fritid dyrker hun meget sport. Hun elsker at spille håndbold og har spillet det siden hun var 5 år. Hun træner mange gange om ugen og spiller på højt plan i en klub i Tyskland. I 2019 var hun med sin klub i Kolding til en turnering. Hun kan også godt lide at svømme og om vinteren at stå på ski. Hendes familie var har to gange været værtsfamilie for udvekslingselever fra Bolivia, så hun ved også, at der kan være udfordringer, når man er på udveksling. Glæder sig meget til at bo hos en dansk familie og lære sproget og kulturen at kende.
Har du/I nogen spørgsmål så ring til Birgit på 20603641, skriv på hende på email: birgit@myeducation.dk, eller klik her og send din værtsfamilieansøgning, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tysk flag

15 – årig tysk pige – ankomst august 2022

Elli kommer fra en lille by i den nordøstlige del af Tyskland. Hun bor sammen med sine forældre, sin storesøster og lillebror. Familien har også en hund, som hun holder meget af. I skolen er hun meget glad for engelsk, som hun har haft i 9 år. Hun har også været i Brighton med skolen på sprogkursus. Elli er en meget udadvendt og social pige, der har gang i mange ting i sin fritid. Siden hun var 8 år har hun danset streetdans, som hun er vild med. Hun er meget åben overfor at prøve forskellige sportsgrene – elsker at være sammen med andre og være aktiv. Når hun bliver ældre kunne hun godt tænke sig at blive lærer, hun elsker at lære nye ting og vil også gerne lære børn noget nyt. Hun glæder sig meget til at blive en del af en dansk familie.

Har du/I nogen spørgsmål så ring til Birgit på 20603641, skriv på hende på email: birgit@myeducation.dk, eller klik her og send din værtsfamilieansøgning, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tysk flag
20190816_154035868_iOS

Ansøg om at blive værtsfamilie