fbpx

Vi søger værtsfamilier til…

Og åben jeres hjem for et ungt menneske fra et andet land.

Hvert år modtager vi udvekslingselever i alderen 14-18 år,
der gerne vil lære om Danmark og danskerne.

Send gerne en værtsfamilieansøgning allerede i dag, så vi kan sikre, at du får den elev, du og din familie helst vil have!

Har du/I nogen spørgsmål, så ring til Birgit på 20 60 36 41, skriv til hende på email: birgit@myeducation.dk, eller klik her og send din værtsfamilieansøgning. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Slovakisk pige på 16 år – ankomst august 2024

Simona er 16 år og bor i det vestligste Slovakiet sammen med sine forældre, to ældre søskende og deres hund. Hun har et godt og tæt forhold til sin familie og nyder, når de går ture med hunden i skoven eller bare ser en tv-serie.

Simona har i mange år spillet skak på konkurrenceplan, hun har været på det slovakiske landshold og har flere gange repræsenteret landet til internationale konkurrencer. Lige nu holder hun en pause fra skak på konkurrenceplan, men hun har det stadig som sin hobby, og mange af sine bedste venner har hun fået gennem skak.

Selv om skak er en stillesiddende sport, er Simona ikke en stillesiddende pige. Hun elsker nemlig at være aktiv med flere forskellige sportsgrene og hygger ofte med at spille eksempelvis fodbold og basket med vennerne.

I skolen kan hun bedst lide historie, engelsk og idræt og hun beskrives som en moden og ansvarsbevidst pige, som er dygtig til at problemløse og som også tager stort ansvar for de sociale relationer.

Hun er fascineret af de nordiske lande, hvor hun ikke har været før, og da en ven, som har været i Danmark i et år, fortalte gode ting om landet, var valget let for hende. Hun har rejst meget, men kun været de forskellige steder få uger og hun glæder sig nu til rigtigt at lære et andet land at kende og rigtigt at opleve kulturen og blive en del af en dansk familie.

Bochnickova Simona profile pict

Italiensk dreng på 16 år – ankomst august 2024

Tomasso bor nær vandet i det nordlige Italien sammen med sine forældre og sin tvillingsøster. Familien beskriver sig selv, som en tæt knyttet familie, som både nyder at have det sjovt sammen med forskellige aktiviteter og at hyggesnakke og vende dagen over aftensmaden. Der bliver stille i huset næste år, for Tomasso´s tvillingsøster skal også på udveksling.

Tomasso er en aktiv og sporty dreng, som kan lide at være fysisk aktiv. Han styrketræner flere gange om ugen og kan også lide at cykle i hverdagen. Han har taget dykkercertifikat og sidste sommer lærte han at sejle sejlbåd og prøvede windsurfing. Den kommende sommer planlægger han at tage et livredderkursus.

Han går på en naturvidenskabelig skole og kan særligt godt lide kemi, biologi og teknologi. Han beskrives som en målrettet, ansvarsfuld og hjælpsom elev, som også taler et fint engelsk.

I weekenden hænger han tit ud med vennerne, de går måske i shopping centeret eller ud og spiser pizza eller også hænger de ud derhjemme og spiller brætspil eller computerspil. Han går også op i Formel 1 og anden motorsport og ser det tit i tv sammen med sin far.

Han glæder sig til at komme til Danmark og opleve en helt anden kultur og glæder sig til at blive en del af en dansk familie.

lucchesi tommaso2
IMG_2746

Ansøg om at blive værtsfamilie