fbpx

Vi søger værtsfamilier til…

Og åben jeres hjem for et ungt menneske fra et andet land.

Hvert år modtager vi udvekslingselever i alderen 14-18 år,
der gerne vil lære om Danmark og danskerne.

Alle elever til januar 2023 er placeret og nu modtager vi løbende elever til august 2023. Så send gerne en værtsfamilieansøgning, så vi kan henvende os til jer, så snart der er nyt!

Har du/I nogen spørgsmål så ring til Birgit på 20 60 36 41, skriv på hende på email: birgit@myeducation.dk, eller klik her og send din værtsfamilieansøgning,
så vender vi tilbage hurtigst muligt.

16 – årig tysk pige – ankomst august 2023

Lotta bor sammen med sine forældre, en storebror på 17 år og deres hund. Hun har også en storesøster på 21, som ikke bor hjemme længere – hun læser på universitetet.

De bor i udkanten af en større by i det østlige Tyskland. Hun cykler hver dag i skole, hvilket tager ca. 25 minutter. Hendes skole har fokus på kreative fag og det passer Lotta rigtig godt, da hun er vild med at spille teater og male og kunne også godt tænke sig at synge i kor, hvilket hun godt nok aldrig har prøvet. I det hele taget er hele familien meget musiske – hendes forældre spiller musik i et stort tysk orkester. I skolen har hun haft engelsk i 7 år.

Lotta bryder sig ikke om at dyrke sport, men er meget åben overfor at prøve nye kreative områder, mens hun er i Danmark. Ideen til udveksling fik hun gennem en veninde, som skulle til USA. Hun har dog også en tante, som har været på udveksling i Norge og en bedstemor, som har været au pair i Sverige.

Lotta og familie har flere gange været i Danmark og her synes hun, at hun har mødt mange venlige mennesker og hørt meget godt om det danske skolesystem, så hun glæder sig meget til at blive en del af en dansk familie.

Italiensk dreng på 16 år – ankomst august 2023

David bor i det nordlige Italien sammen med sine forældre, sin lillebror og deres hund Rudi. Hans mor er fra Ungarn og far er fra Italien, så David taler begge sprog som modersmål og så har han også i skolen lært både engelsk og tysk.

Han har været spejder i mange år og har det seneste år også være leder for en spejdertrup. Han har som spejder været på mange lejre og deltaget i mange forskellige aktiviteter. I fritiden svømmer han også et par gange om ugen og går i fitnesscenteret. Om sommeren tager familien tit på ferie ved Balatonsøen, hvor han både sejler og windsurfer.

I skolen er han særligt glad for de naturvidenskabelige fag. Han beskrives som en dygtig og pligtopfyldende elev, som er god at have i klassen.

Han var for nogle år siden på ferie i Danmark til dels fordi han elsker Lego. Han blev meget fascineret af Danmark og dansk kultur og glæder sig især til at opleve dansk hygge.

italiensk pige på 16 år – ankomst august 2023

Ottivia bor i en kystby sammen med sin mor og storesøster og faktisk også sammen med sin tante og bedsteforældre. Så hun er vant til at være en del af en stor og travl familie. Hendes far bor lidt inde i landet, hvor familien producerer olivenolie.

Hun er glad for at gå i skole og er en meget pligtopfyldende elev, der også er elevrepræsentant. Hun elsker sprog og har haft engelsk i 10 år og spansk i 6 år og det sidste halve år er hun også begyndt at lære dansk. Hun vil gerne til Danmark for at lære sproget rigtigt og samtidig opleve dansk kultur.

I sin fritid elsker hun at hænge ud med gode vennerne, som fylder en masse i hendes liv, de går i biografen og på restaurant og hygger sig sammen. Hun er en glad og sjov pige, som gerne laver sjov med vennerne. Hun dyrker ikke sport, men har tidligere været spejder i flere år. I Danmark kunne hun godt tænke sig at prøve at gå til teater. Når hun ikke har travlt med skole og venner, nyder hun at læse og har faktisk også det sidste års tid skrevet på sin egen bog.

Tysk pige på 15 år – ankomst august 2023

Lentje bor i det østlige Tyskland sammen med sine forældre og katten Mausi. Hun vil gerne til Danmark og lære mere om dansk sprog og kultur og har tidligere været på 2 ugers udveksling i Danmark med sin skole.

Hun er en aktiv pige med mange forskellige interesser. Hun har i mange år dyrket finne svømning på konkurrenceplan, men efter Corona-nedlukningen har hun ikke kunnet konkurrere. Hun træner fortsat 2 gange om ugen og går i fitness.

Hun beskriver sig selv som en normal teenager, der kan lige at hænge ud og hygge med vennerne. Hun har en passion for sport og følger både formel 1 og fodbold tæt. Hendes yndlingshold er RB Leipzig og yndlingsspilleren der er danske Yussuf Poulsen. Hun følger både med på tv og tager også gerne til kamp på stadion.

Hun er glad for at gå i skole og er en meget pligtopfyldende elev. Hendes yndlingsfag er idræt og historie. Hun har haft engelsk i 10 år og taler det godt. Hun glæder sig til at komme til Danmark og opleve dansk kultur og lære et sprog mere og håber, at der er søskende i værtsfamilien, da hun selv er enebarn.

20190816_154035868_iOS

Ansøg om at blive værtsfamilie